CLASSIC HOCKEY CAMP

Echt hockeyen doe je tijdens het Bovelander Classic Hockeycamp

Bij Bovelander weten we dat je hockey niet alleen speelt, maar in een hecht team. Teamspirit hoort daar natuurlijk ook bij. Zowel hockey als teambuilding staan daarom centraal in onze hockeykampen. Het Classic Hockeycamp is voor iedere hockeyer van elf t/m zestien jaar van elk niveau. 

Programma Classic Hockeycamp

Op het spiksplinternieuwe waterveld in Zandvoort houden we ons tijdens het Bovelander Classic Hockeycamp bezig met verrassende technieken en trucs bij de hockey clinics. Buiten het hockeyveld doen we survival en Expeditie Robinson by day, zingen we bij het kampvuur en houden we een strandfeestje by night. Alle deelnemers worden uitgedaagd door middel van challenges en de Bovelander Hockey League. Kortom, lekker veel hockeyen met je teampies!

Hockeykamp

Enthousiaste hockeytrainers

Bovelander heeft de allerleukste trainers! Zij ademen hockey. De meesten zijn zelf meerdere keren mee geweest op een Bovelander zomerkamp. De clinics tijdens onze hockeykampen zijn uniek door hun creativiteit en talent. Onze trainers krijgen gemiddeld een 8,8 van onze deelnemers. Leer de nieuwste technieken van de hockeymasters zelf!

Wat krijg je nog meer tijdens het Classic Hockeycamp?

- Van en naar het strand en de stad gaan we met een huurfiets! Je hoeft dus niet je eigen fiets mee te nemen;
- Een slaapplek is al geregeld: in vierpersoonstenten bij het clubhuis brengen we de nacht door;
- Drie keer per dag krijg je een lekkere en gezonde maaltijd;
- Toffe kleding: Bovelander kamptrui en -shirt!

Op jouw Bovelander Hockeycamp maak je veel nieuwe vrienden en mooie herinneringen. Bovendien leer je verschillende technieken tijdens de hockeyclinics. We dagen je van A tot Z uit met alles wat met hockey te maken heeft! Ga je deze zomer mee?

Soort:CLASSIC HOCKEY CAMP
Leeftijd:11 t/m 16 jaar
Prijs:€599
Datum Locatie Aanmelden
28 jul - 3 aug 2019 Zandvoortsche HC Aanmelden
11 aug - 17 aug 2019 Zandvoortsche HC Aanmelden
28 jul
3 aug
Zandvoortsche HC
Aanmelden
11 aug
17 aug
Zandvoortsche HC
Aanmelden