Het Heuvelrugse Slaapkamp

Kom gezellig hockeyen tijdens het Heuvelrugse Slaapkamp

Het Heuvelrugse Slaapkamp is voor alle enthousiaste hockeyers die in de buurt wonen van de Heuvelrug! Jullie slapen in de door jullie zelf meegebrachte tenten op de Doornse HC.

Het Heuvelrugse Slaapkamp is de perfecte mix van hockey en het échte kampgevoel. De kampleiders van Bovelander nemen je mee op avontuur waarbij we natuurlijk ook heel veel hockeyen. Alle junioren van negen tot dertien jaar zijn van harte welkom op dit slaapkamp. De vier dagen kamp staan in het teken van hockey en alle gezelligheid die daar verder bij komt kijken. We wisselen trainingen af met spellen en een avontuurlijk avondprogramma. Daarna slaap je lekker in je eigen tent met een paar van je beste vrienden!

We maken tijdens het kamp een aantal leuke uitstapjes op de fiets. Daarom vragen we aan iedereen om een fiets mee te nemen! We krijgen een gave training met een International op H.C. de Haaskamp, spelen een gaaf spel op de zandheuvel in het doornse gat en gaan we zwemmen en chillen in het Bosbad Leersum.   

Training, toernooi en tips

Je gaat natuurlijk op hockeykamp voor een ding: hockey. Tijdens het kamp trainen we veel. Iedere dag spelen we een ronde van het uitdagende Bovelander hockeytoernooi. We sluiten het hockeykamp af met de finales. Het wedstrijdelement is een van de mooiste aspecten van onze sport. Geen ander begrijpt dat zo goed als een (ex-)International. Sinds 1996 heeft Bovelander veel Internationals om zich heen verzameld. Elk hockeykamp komt een van de profs langs om een hockeyclinic te geven. De Internationals maken ieder kamp bijzonder en zorgen voor een unieke ervaring. Leer nóg meer over hockey en krijg tips van een echte pro!


Dag- en avondprogramma Heuvelrugse Slaapkamp

Hockey speel je in een hecht team. Winnen met een team waar je altijd op kan bouwen is wat hockey zo gaaf maakt. Zowel binnen de lijnen van het veld, als erbuiten. Samen creëren we een ijzersterk team! Dat doen we bijvoorbeeld door met elkaar de uitdaging aan te gaan. Per hockeykamp zijn de spellen uniek, omdat trainers daar zelf invulling aan mogen geven. En de creativiteit van de trainers is ongekend! Samen doe je bijvoorbeeld mee aan Ik Hou van Holland, een eigen act tijdens de bonte avond of Expeditie Robinson. Voor je het weet, zijn je nieuwe teampies je allerbeste vrienden.

 

Wat krijg je nog meer op het Heuvelrugse Slaapkamp?

- Gezonde en lekkere maaltijden
- Tof Bovelandershirt en -bidon
- Slapen met je vrienden in je eigen tent

Ga je mee op Junior Slaapkamp tijdens je vakantie? Meld je dan nu aan!