DE ROTTERDAM HOCKEYWEEK

GA MEE MET ONS OP HOCKEYAVONTUUR
Wil je deze zomer niet zomaar naar een hockeykamp? Kies dan voor de speciale 7 daagse Rotterdam Hockeyweken. Alles op het gebied van tophockey gecombineerd met het leukste en coolste sociale programma. Een week om nooit meer te vergeten.

Op "Hockeyvakantie" met je hockeyvrienden en vriendinnen naar een van de hockeyhoofdsteden van Europa. We nemen je mee op een geheel verzorgde hockeyreis met natuurlijk iedere dag hockey, maar ook gaan we met luxe touringcar een middag naar Jump XL en spelen we een gaaf stadsspel onder de Euromast in Rotterdam.

Met de Hockeyclub Rotterdam als thuisbasis hebben wij een van de grootste en mooiste hockeycomplexen van Europa tot onze beschikking.

Met 3 watervelden, 4 zandvelden, een super modern clubhuis met professionele catering en natuurlijk ons eigen "Tentendorp" waar je slaapt en met je vrienden kan hangen en chillen.

 

HOCKEY PROGRAMMA
DE ROTTERDAM HOCKEYWEEK is een hockeyvakantie waarin natuurlijk het hockeyen voorop staat. Iedere dag wordt er getraind op de fijne kneepjes van het hockeyspel, de nieuwste technieken, tactieken en trucs. Internationals en gerenommeerde trainers laten zien hoe het er in de top aan toe gaat. Het hockeyprogramma wordt zorgvuldig samengesteld in overleg met topcoaches en trainers uit binnen én buitenland.

INTERNATIONALS
Het unieke van deze weken is dat er 2 volledige dagen een (ex)international aanwezig is. Je krijgt niet een uurtje training, maar je bent 2 volledige dagen onder zijn of haar hoede. Dus alle tijd om met hem/haar te sparren, te spelen, te battlen, te eten, even te pielen of die vragen te stellen die je altijd al hebt willen stellen. Zodra we weten wie de internationals zijn dan maken we dat bekend op de site!

 

 

PROGRAMMA

  Zaterdag Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
9.00   Ontbijt Ontbijt Ontbijt Ontbijt Ontbijt Ontbijt
9.30   Training 2 Training 4 Training 5 JumpXL Training 8 Opruimen
12.15   Lunch Lunch Lunch Lunch bij JumpXL Lunch Lunch
13.00 Aankomst           Bovelander Hockey League finals
13.30 Kennismaking Training 3 Citytrip Training 6 Training 7 Training 9 Challenges
15.30 Training 1 Bovelander Hockey League 2   Bovelander Hockey League 4  Bovelander Hockey League 5 Bovelander Hockey League 6 Einde
17.30 Vrije keuze uur Vrije keuze uur   Vrije keuze uur  Vrije keuze uur Running Survival  
19.00 Diner Diner Diner Diner Diner Gala diner  
20.00 Bovelander Hockey League 1 Challenge 2 Bovelander Hockey League 3 Challenge 4 Challenge 5    
21.00 Challenge 1 Sociaal programma Challenge 3 Sociaal programma Sociaal programma Bonteavond  
22.00 Sociaal programma   Sociaal programma  
   
23.00           Disco  


HC ROTTERDAM
Hockeyclub Rotterdam is met ruim 2300 leden een van de grootste hockeyclubs van Nederland. De HC Rotterdam beschikt over een schitterend complex met 3 watervelden en 4 zand-ingestrooide velden. Met deze zeven velden, tribunes die plaats bieden aan ruim 4000 man en een ultra modern clubhuis is het een perfecte locatie voor je hockeyvakantie.

OVERNACHTING
Rond de oude linden op het terras van Rotterdam bouwen we ons eigen tentendorp waar we slapen en genoeg tafels staan om te hangen, chillen en verhalen te vertellen. Het terrein is volledig afgesloten en 's nacht zal er de gehele tijd wacht worden gehouden door de leiding.

 

 

CATERING
Alle maaltijden worden bereid door het professionele restaurant van HC Rotterdam. Iedere dag wordt er een ontbijt, lunch en een gevarieerde gezonde avondmaaltijd geserveerd. Tevens zal er meerdere keren per dag een tussendoortje, drinken en fruit voor iedereen zijn. Wanneer de kinderen toch nog trek krijgen, is er ten alle tijden wat te eten.

KLEDING
Iedere deelnemer krijgt een volledige BOVELANDER HOCKEYOUTFIT. Een prachtig wedstrijdshirt, korte broek, sokken en armbandje! Ook krijgt iedere deelnemer een Bovelander bidon.

 

PICK UP & DROP-OFF SERVICE
Van over de hele wereld komen kinderen naar onze hockeykampen en daarom hebben we een speciale pick up en drop-off service. Onze standaard locaties zijn Amsterdam Airport Schiphol en Rotterdam The Hague Airport.

Hoe werkt het
Bij de pick up staat er een begeleider in Bovelander outfit met een welkomstbord er ruim op tijd bij de aankomsthal. Mochten er problemen zijn met bijvoorbeeld de bagage dan lost onze begeleider dit natuurlijk op. Vervolgens rijden we dan met een auto of bus richting het hockeykamp.
Voor de drop-off geldt natuurlijk hetzelfde. Een begeleider brengt de deelnemers ruim op tijd weer naar het vliegveld, helpt met het inchecken en blijft bij de deelnemers totdat ze door de douane zijn.  

Minderjarigen
Kinderen jonger dan 15 jaar vliegen onder toezicht. Bij sommige maatschappijen gelden andere leeftijden, check dit dus altijd even goed van tevoren. Mocht uw kind onder toezicht vliegen, laat het ons dan van tevoren weten want ook de gegevens van de begeleider die naar de aankomsthal komt zijn dan nodig.

Vanaf andere locaties
Reist uw kind naar en vanaf een andere locatie dan Amsterdam Airport Schiphol of Rotterdam The Hague Airport. Neemt u dan even contact met ons op want ook dan zijn er ook mogelijkheden om gebruik te maken van de pick up en drop-off service.  

De kosten voor de service zijn:

  Amsterdam Airport Schiphol:
Pick up: €20,-
Drop-off: €20,-

  Rotterdam-Den Haag Airport:
Pick up: €10,-
Drop-off: €10,-

  Bij andere pick up en drop-off locaties zijn de kosten in overleg.

 

 

BOVELANDER HOCKEY LEAGUE (TOERNOOI)
Er wordt elke dag een toernooironde gespeeld van de Bovelander Hockey League met op de laatste dag een spannende finale. Compleet met volkslied en een topartiest in de rust. 

CHALLENGES
Iedere dag is er een hockeychallenge. Van het wereldrecord hooghouden, tot de verste scoop of de hardste sleeppush. Onder een vermaarde kampioen van dat onderdeel zal je een aantal tips krijgen om mee aan de slag te gaan. De laatste dag is er per challenge een finale.

VRIJE KEUZE UUR
Ondanks dat er minstens 5 uur per dag wordt gehockeyd (training, toernooi en challenges),  merken wij dat er toch nog kinderen zijn die er geen genoeg van kunnen krijgen. Daarom is er het vrij keuze uur waarin kinderen onder begeleiding van een Bovelander trainer zelf mogen kiezen wat ze extra willen oefenen.

 

 

 

 ZaterdagZondagMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
9.00   Ontbijt Ontbijt Ontbijt Ontbijt Ontbijt Ontbijt
9.30   Training 2 Training 4 Training 5 Bezoek JumpXL Training 8 Opruimen
12.15   Lunch Lunch Lunch Lunch bij JumpXL Lunch Lunch
13.00 Aankomst          Challenge 6
Bovelander Hockey League Finals
13.30 Kennismaking Training 3 Citytrip Training 6 Training 7
Training 9 Challenges
15.30 Training 1 Bovelander Hockey League 2   Bovelander Hockey League 4 Bovelander Hockey League 5 Bovelander Hockey League 6 Einde
17.30 Vrije keuze uur Vrije keuze uur   Vrije keuze uur  Vrije keuze uur Running Survival  
19.00 Diner Diner Diner Diner Diner Gala diner  
20.00 Bovelander Hockey League 1 Challenge 2 Bovelander Hockey League 3 Challenge 4 Challenge 5    
21.00 Challenge 1 Sociaal programma Challenge 3 Sociaal programma Sociaal programma Bonteavond  
22.00 Sociaal programma   Sociaal programma  
   
23.00           Disco  

 


SOCIAAL PROGRAMMA
Het uitgebreide hockeyprogramma wordt afgewisseld met een supergaaf sociaalprogramma met o.a. een runningsurvival, watergevechten, toneelstukken, spooktochten, levend cluedo, vette disco’s en uiteraad de spectaculaire bonte avond met eindgala.

BEZOEK PRETPARK
Ja je leest het goed. We gaan dit jaar met onze luxe touringcar naar JUMP XL! Dit is een heus trampoline park waar je je helemaal kan uitleven op honderden trampolines, jump towers, trapezes, free running parcours en meer! Natuurlijk hoort bij zo'n uitje ook een patatje en een snack!

STADSSPEL
We zullen in een luxe touringbus een aantal highlights van de metropol Rotterdam bezoeken en een gaaf stadsspel spelen!


 

PROGRAMMA

  Zaterdag Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
9.00   Ontbijt Ontbijt Ontbijt Ontbijt Ontbijt Ontbijt
9.30   Training 2 Training 4 Training 5 Training 7 Training 8 Opruimen
12.15   Lunch Lunch Lunch Lunch Lunch Lunch
13.00 Aankomst           Bovelander Hockey League Finals
13.30 Kennismaking Training 3 Citytrip Training 6 Bezoek JumpXL Training 9 Challenges
15.30 Training 1 Bovelander Hockey League 2   Bovelander Hockey League 4   Bovelander Hockey League 6 Einde
17.30 Vrije keuze uur Vrije keuze uur   Vrije keuze uur   Running Survival  
19.00 Diner Diner Diner Diner Diner Gala diner  
20.00 Bovelander Hockey League 1 Challenge 2 Bovelander Hockey League 3 Challenge 4 Bovelander Hockey League 5    
21.00 Challenge 1 Sociaal programma Challenge 3 Sociaal programma Challenge 5 Bonteavond  
22.00 Sociaal programma   Sociaal programma   Sociaal programma    
23.00           Disco  


CREËREN VAN EEN INTERNATIONAAL KLIMAAT
Elk jaar komen er veel kinderen uit het binnen- en buitenland naar onze hockeykampen. Zij komen uit Groot Brittanië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, België, Italië, Tjechië en natuurlijk uit Nederland! Hierdoor onstaat er een  internationaal klimaat. Omdat we hebben gemerkt hoe leuk deze extra dimensie is voor de kinderen, zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Zo spreken alle trainers  goed Engels. Daarnaast zijn er ook altijd een aantal trainers uit het buitenland. Om er voor te zorgen dat iedereen alles begrijpt, op en naast het veld, wordt alles vertaald naar het Engels. Op die manier zal niemand zich buitengesloten voelen en heeft iedereen een geweldige week!

LANGER DAN EEN WEEK BLIJVEN
We krijgen geregeld de vraag of kinderen ook twee weken achter elkaar op kamp mogen, omdat ze simpelweg niet genoeg van de hockeykampen kunnen krijgen of omdat bijvoorbeeld hun ouders twee weken op vakantie zijn.

Het is mogelijk om meer dan een week te blijven.  De kinderen worden op de vrije dag en nacht tussen de kampen door twee vaste begeleiders in de gaten gehouden. Zodat ze fris en fruitig aan hun tweede geweldige hockeykamp kunnen starten!

Elk hockeykamp staat dankzij de verschillende thema`s, sociale spellen,
trainers en internationale spelers op zich zelf

WAAROM ORGANISEREN WIJ HOCKEYKAMPEN MET EEN INTERNATIONAAL KLIMAAT?
Met veel plezier kijk ik terug naar de vele landen waar ik heb gespeeld, de mooie contacten en vrienden die ik daaraan heb overgehouden. Ook de uitwisselingen van ideeën en trainingsvormen zijn altijd nuttig geweest. Het organiseren van een kamp met een internationaal klimaat en zo de mogelijkheid aan jonge spelers te bieden om internationale ervaring op te doen, zie ik als een mooie uitdaging waar ik graag voor ga.

 

Floris Jan Bovelander

AANMELDEN

Datum Week Aanmelden