BEACH & HOCKEYKAMP
Het Beach & Hockeykamp is het hockeykamp voor coole dudes en babes die naast hockeyen ook graag op het strand zijn. Dit hockeykamp biedt de perfecte combinatie van zon, zee, hockey en andere sportieve activiteiten. In de ochtend is er een vet hockeyprogramma en na de lunch een cool beachprogramma.

Surfclinics, beachhockey, zwemmen en natuurlijk bruin worden. Het avondsprogramma is minstens zo belangrijk met volop gelegenheid om te chillen rondom het zelfgemaakte kampvuur en lekker te barbecueën. Een strandfeestje mag natuurlijk ook niet ontbreken!  

Alle trainingen zijn geschikt voor elk niveau en geschreven en bedacht door tophockeytrainers en beachpro`s. De hockeytrainingen worden gegeven door onze ervaren Bovelander-trainers. De beachclinics door gediplomeerde instructeurs. Kortom een Beach & Hockeykamp is de perfecte mix tussen kwaliteit en entertainment.

 

ZANDVOORT HC
We strijken neer op de idyllische Zandvoortsche Hockeyclub gelegen in de duinen op een steenworp afstand van Zandvoort aan Zee. Het Saint Tropez van Nederland. Het strand is erg breed, dus ideaal voor al onze gave beach clinics, om lekker te chillen en op het strand te eten!

OVERNACHTING
We overnachten op het complex van de Zandvoortsche hockeyclub in een gezellig tentendorp waar we slapen en genoeg tafels staan om te hangen en verhalen te vertellen. Het terrein is volledig afgesloten en 's nacht zal er wacht worden gehouden door de leiding.

 

BEACH CLINICS
Elke dag na de lunch stappen we op de huurfiets en zijn we binnen 15 minuten op het strand. Daar zijn de fantastische beachclinics! Gaan we lekker suppen, golfsurfen, brandingraften, beachhockeyen, en nog veel meer. Dit alles zal onder de professionele begeleiding staan van Pepsport, gespecialiseerd in alles wat met beach te maken heeft!

SOCIAAL PROGRAMMA
Het uitgebreide hockey & beachprogramma wordt afgewisseld met een supergaaf sociaalprogramma met o.a. een spooktocht, watergevechten, toneelstukken, levend cluedo, vette disco’s en uiteraard de spectaculaire bonte avond met eindgala.

 

HOCKEY PROGRAMMA
Het Beach & Hockeykamp is een hockeyvakantie waarin natuurlijk het hockeyen voorop staat. Iedere dag wordt er tot aan de lunch getraind op de fijne kneepjes van het hockeyspel, de nieuwste technieken, tactieken en trucs. Het hockeyprogramma wordt zorgvuldig samengesteld in overleg met topcoaches en trainers uit binnen én buitenland.

GLOW IN THE DARK
Een erg leuk en spectaculair onderdeel is altijd het glow in the dark hockey wat we 's avonds spelen!

BOVELANDER CHAMPIONS LEAGUE (TOERNOOI)
Er wordt elke dag een toernooironde gespeeld van de Bovelander Champions League met op de laatste dag een zeer spannende finale. Compleet met volkslied en een topartiest in de rust.

CHALLENGES
Iedere dag is er een hockeychallenge. Van het wereldrecord hooghouden, tot de verste scoop of de hardste sleeppush. Onder een vermaarde kampioen van dat onderdeel zal je een aantal tips krijgen om mee aan de slag te gaan. De laatste dag is er per challenge een finale.

CATERING
Je wordt tijdens het Beach & Hockeykamp volledig in de watten gelegd. Het is zeg maar een ``ALL INCLUSIVE`` hockeykamp.

Iedere dag starten we met een gezond ontbijt en in de middag een overheerlijke lunch. Er is naast lekker beleg en vers brood ook altijd tomaat en komkommer aanwezig om je brood nog gezonder te maken! Naast het brood serveren we thee, sinasappelsap, melk, limonade of water.

Het diner is bij Bovelander helemaal een feestje! En wat past er beter bij het strandleven? Juist barbecue! We gaan met zijn allen bij een fijn knisperend kampvuur zitten om van een volledig verzorgde barbecue te genieten.

Tijdens het sociale avondprogramma is er ook altijd genoeg te snoepen. (uiteraard verantwoord)

Naast de BBQ`s zullen we ook op het strand gaan eten bij strandpaviljoen "Jeroen" en zullen we in wat kleinere groepjes na het stadspel in Zandvoort uit eten gaan.

Mocht je naast de vaste eet momenten toch trek krijgen, dan ligt er altijd fruit en/of sultana op de bar wat je kan pakken en krijg je bij aanvang van het hockeykamp de te gekke Bovelander Bidon die je kan vullen met water of limonade zodat je altijd wat te drinken bij je hebt.

Ook als je speciale eetwensen of een speciaal dieet hebt, houden we daar natuurlijk rekening mee!

KLEDING
Iedere deelnemer krijgt een volledige BOVELANDER HOCKEYOUTFIT. Een prachtige wedstrijdshirt, korte broek, sokken en veters! Ook krijgt iedere deelnemer een Bovelander bidon.

FIETSEN
Iedere deelnemer krijgt bij de start van het hockeykamp een eigen huurfiets voor de hele week. Deze gebruiken we om naar het strand te fietsen en om af en toe naar Zandvoort aan zee te gaan!

 

PICK UP & DROP-OFF SERVICE
Van over de hele wereld komen kinderen naar onze hockeykampen en daarom hebben we een speciale pick up en drop-off service. Onze standaard locatie is Amsterdam Airport Schiphol.

Hoe werkt het
Bij de pick up staat er een begeleider in Bovelander outfit met een welkomstbord er ruim op tijd bij de aankomsthal. Mochten er problemen zijn met bijvoorbeeld de bagage dan lost onze begeleider dit natuurlijk op. Vervolgens rijden we dan met een auto of bus richting het hockeykamp.
Voor de drop-off geldt natuurlijk hetzelfde. Een begeleider brengt de deelnemers ruim op tijd weer naar het vliegveld, helpt met het inchecken en blijft bij de deelnemers totdat ze door de douane zijn.  

Minderjarigen
Kinderen jonger dan 15 jaar vliegen onder toezicht. Bij sommige maatschappijen gelden andere leeftijden, check dit dus altijd even goed van tevoren. Mocht uw kind onder toezicht vliegen, laat het ons dan van tevoren weten want ook de gegevens van de begeleider die naar de aankomsthal komt zijn dan nodig.

Vanaf andere locaties
Reist uw kind naar en vanaf een andere locatie dan Amsterdam Airport Schiphol? Neemt u dan even contact met ons op want ook dan zijn er ook mogelijkheden om gebruik te maken van de pick up en drop-off service.  

De kosten voor de service zijn:

  Amsterdam Airport Schiphol:
Pick up: €20,-
Drop-off: €20,-

  Bij andere pick up en drop-off locaties zijn de kosten in overleg.

 

 

 

AANMELDEN

Datum Locatie Aanmelden
22 jul - 28 jul 2018 Zandvoortsche HC Aanmelden
22 jul
28 jul
Zandvoortsche HC
Aanmelden