HET GOOISCHE HOCKEYKAMP

Programma

We gooien hockey, fun, friends met de leukste tieners uit het Gooi in een blender en het resultaat is het te gekke Gooische Hockeykamp. Iedereen tussen de 10 en 15 jaar is welkom, dus laat de voorpret alvast beginnen. Maak je klaar voor de vele trainingen, entertainment en chill-outs. Het dak gaat eraf met je vrienden tijdens de disco. 

Hockeyprogramma

Niet maar een uurtje trainging, maar drie keer per dag vlieg, ren, duik, val en sta je weer op tijdens de trainingen. Verschillende technieken komen aan bod. Leer slepen, tippen, scoopen, of speel latje-tik. De trainingen zijn veelzijdig en focussen op alle aspecten van hockey. Individuele aandacht is key. Of je nu keeper, verdediger, aanvaller, middenvelder bent, er is voor ieder wat wils. 

Tijdens de verschillende toernooirondes heb je de kans de andere teams te verslinden, alleen dan kom je in de zinderende finale! Op het Gooische Hockeykamp daag je dus jezelf uit bij de trainingen en de andere teams bij de Bovelander Hockeyleague. Ga jij de uitdaging aan? 

HET GOOISCHE HOCKEYKAMP Programma afbeelding 1HET GOOISCHE HOCKEYKAMP Programma afbeelding 2HET GOOISCHE HOCKEYKAMP Programma afbeelding 3

Daag je teampies uit met de challenges

Wie kan de meeste keer hooghouden, het hardst slaan en de ingewikeldste trucs uitvoeren? Versla je vrienden en laat jouw skills en talent zien tijdens de challenges op het Gooische Hockeykamp. Met je teampies maak je jouw trucendoos compleet en zet je de puntjes op de i. Daarna ga je de strijd aan met andere teams. Het kamp wordt afgesloten met een spannende finale compleet met line-up en volksliederen.

Entertainment

Lasergamen, survivallen, quizzen by night, een knallende party en spellen zoals "Wie Is De Gekste?" mogen niet ontbreken bij het kamp van je leven. De Bovie Crew zorgt ervoor dat het kamp onvergetelijk zal worden en je elke dag met tranen van het lachen en geluk met je vrienden je tent in kruipt. 

HET GOOISCHE HOCKEYKAMP Programma afbeelding 4HET GOOISCHE HOCKEYKAMP Programma afbeelding 5HET GOOISCHE HOCKEYKAMP Programma afbeelding 6


Programma

 
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
9.00  
Ontbijt Ontbijt Ontbijt Ontbijt
9.30  
Training 2 Training 4 Training 6
 
12.15  
Lunch Lunch Lunch  Lunch
13.00
Aankomst
    Bovelander Hockey League finals
13.30
Kennismaking + indeling tenten Training 3 Demo + clinic International Training 7 Challenge finals
15.30
Training 1  Bovelander Hockey League 1 Bovelander Hockey League 3  Bovelander Hockey League 4 Einde
17.30
Vrije keuze uur Vrije keuze uur Vrije keuze uur Running Survival
 
19.00
Diner Diner Diner Gala Diner
 
20.00
Challenge 1 Bovelander Hockey League 2 Challenge 3
   
21.00
Sociaal programma Challenge 2 Sociaal programma Bonteavond
 
22.00
  Sociaal programma  
   
23.00          Disco
 

HET GOOISCHE HOCKEYKAMP Programma afbeelding 7HET GOOISCHE HOCKEYKAMP Programma afbeelding 8HET GOOISCHE HOCKEYKAMP Programma afbeelding 9