Bovie Brains & Bovie Lab

Bovelander streeft naar hockeykampen met kwaliteit en ontspanning, prestatie en plezier in een veilige omgeving waar kinderen zich thuis voelen.

De begeleiding is de succesfactor voor het kamp, waarbij de slogan “het kamp is voor de kinderen”, pas waargemaakt wordt als ook de leiding onderling een hechte groep is.

Wij werken daarom met twee projectgroepen, De BOVIE BRAINS & HET BOVIE LAB, waarin de kopstukken van de staff zich verzamelen en continu bezig zijn met het verbeteren van de kwaliteit van de Bovelander hockeykampen  
 

BOVIE BRAINS
De Bovie Brains komen meerder keren per jaar bij elkaar om de Hockeykampen te verbeteren. Over alle facetten van het hockeykamp wordt gebrainstormd en de beste ideeen worden aan de hockeykampprotocollen toegevoegd. 

 

BOVIE LAB
Dit zijn onze hoofdtrainers, hoofdklassehockeyers en (ex)international die met veel kennis en enthousiasme meerdere keren per jaar bij elkaar komen om vernieuwende hockeyprogramma`s te verzinnen. 

Ze zorgen ervoor dat de Hockeykampen uitdagend zijn en blijven voor iedereen. Zo wordt ieder hockeykamp een topervaring!