SLAAPKAMPEN

De perfecte mix van hockey en het ├ęchte kampgevoel. Tijdens onze slaapkampen zorgen onze begeleiders voor een onvergetelijke tijd. Overdag gaan we lekker veel hockeyen, hier leer veel nieuwe technieken en toffe skills. Een echt kamp is niet compleet zonder andere vette activiteiten. Hoe dan ook zorgen we voor een onvergetelijke tijd! Hier beneden kan je per kamp lezen wat de kampen zo ontzettend gaaf maken!

JUNIOR SLAAPKAMP9 t/m 12 jaar

Junior slaapkamp

De vier dagen kamp staan in het teken van hockey, hockey en nog eens hockey, met alle gezelligheid die daarbij komt kijken. Compleet met bonte avond en hele toffe spellen.

Lees meer

CLASSIC HOCKEY CAMP10 t/m 16 jaar

Classic hockey camp

Een mooie wedstrijd, speel je in een ijzersterk team. Op het spiksplinternieuwe waterveld in Zandvoort houden we ons bezig met technieken, trucs en teamspirit!

Lees meer

CLASSIC GOALIE CAMP10 t/m 16 jaar

Classic goalie camp

Bij Bovelander vinden wij het belangrijk dat je als keeper onderdeel bent van een hecht team. Daarom zijn de keepers kampen altijd samen met de spelerskampen.

Lees meer

ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP 10 t/m 16 jaar

Ultimate beach & hockey camp

Geschikt voor hockeyers van ieder niveau. Dit hockeykamp is de perfecte mix van zon, zee en hockey. Ga met je teampies de uitdaging aan op het waterveld en het strand!

Lees meer