ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP

Ultimate Beach & Hockey: voor hockeyers die gek zijn op het strand!

Het Ultimate Beach & Hockey Camp is de perfecte mix van zon, zee en hockey. Iedere hockeyer van 12 t/m 16 jaar is welkom. Ga met je teampies de uitdaging aan op het hockeyveld en het strand! Het hockeykamp vindt plaats in juli en augustus voor het ideale vakantiegevoel. In de ochtend hockeyen we en in de middag vind je ons natuurlijk twee keer in de week op het strand.

Programma Ultimate Beach & Hockey Camp

De trainingen zijn geschikt voor hockeyers van ieder niveau. Het Ultimate Beach & Hockey Camp is voor hockeyers die gek zijn op hun sport én het strand. We trainen op het heerlijke waterveld in Zandvoort. In de middag gaan we op pad richting het strand, gaan we lekker door met trainen of spelen we het toernooi tijdens de Bovelander Hockey League. We houden ons bezig met nieuwe technieken op het hockeyveld, en nieuwe sporten buiten het veld. Denk aan surfen, suppen en branding raften!

ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Intro afbeelding 1ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Intro afbeelding 2ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Intro afbeelding 3

Allerleukste hockeytrainers

Bovelander heeft de meest enthousiaste trainers! Het zijn hockeyers in hart en nieren. Velen zijn zelf ook meerdere keren mee geweest op een Bovelander hockeykamp. Zij verzorgen de clinics tijdens onze hockeykampen. Door hun creativiteit en talent zijn deze altijd een succes. Onze trainers krijgen gemiddeld een 8,9 van onze deelnemers. Hockey samen met de hockeymasters zelf! 

Wat krijg je nog meer tijdens het Ultimate Beach & Hockey Camp

  • De leukste beach games en onder begeleiding van Pepsport;
  • Slaapplekken: in vierpersoonstenten bij het clubhuis laden we onszelf op voor de volgende dag;
  • Drie keer per dag een lekkere en gezonde sportmaaltijd;
  • Toffe merch: Bovelander sweater, -kampshirt en -bidon!

Ben je dol op het strand én je sport? Kom dan gezellig hockeyen op het Bovelander Ultimate Beach & Hockey Camp! Ga met je teampies de uitdaging aan op niet alleen het hockeyveld, maar ook het strand. Ben jij erbij deze zomer?

ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Intro afbeelding 4ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Intro afbeelding 5ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Intro afbeelding 6
Datum Locatie Aanmelden
21 jul - 27 jul 2024Zandvoortsche HC Vol!
28 jul - 3 aug 2024Zandvoortsche HCAanmelden
4 aug - 10 aug 2024Zandvoortsche HCAanmelden
21 jul
27 jul
2024
Zandvoortsche HC
Vol
28 jul
3 aug
2024
Zandvoortsche HC
Aanmelden
4 aug
10 aug
2024
Zandvoortsche HC
Aanmelden