ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP

Aanvullende informatie

Zandvoort & overnachting

De Zandvoortsche Hockeyclub is de ideale locatie voor het Ultimate Beach & Hockeycamp. Op het spiksplinternieuwe waterveld in de duinen trainen we. Omdat we vlakbij Zandvoort aan Zee zitten, zijn we binnen mum van tijd op het strand voor de beachgames. Zandvoort is daarmee de perfecte hot spot voor hockey & fun. 

Bij het clubhuis hebben we onze eigen slaapplekken op een veilig, afgesloten terrein om te overnachten. De leiding houdt ’s nachts de wacht voor de veiligheid. In ons tentendorp eten we gezamenlijk.

Catering tijdens het Ultimate Beach & Hockeycamp

Elke dag ontbijten we stevig om ons klaar te maken voor de dag. Vers brood en beleg is iedere dag natuurlijk aanwezig. Rond het middaguur is het tijd voor een sportlunch. Bij het diner gaan we onder andere barbecueën en wordt er door onze cateraar altijd een heerlijk buffet verzorgd.

Geef eventuele dieetwensen bij inschrijving direct aan ons door, dan houden we daar rekening mee!

ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 1ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 2ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 3

Kleding

Iedere deelnemer ontvangt:

 • Een gaaf Bovelander shirt;
 • Lekker warme Bovelander trui;
 • En een Bovelander-bidon om mee te nemen naar de trainingen. 

Pick-up en drop-off service

Kinderen van over de hele wereld komen bij ons hockeyen. Daarom hebben we een pick-up en drop-off service vanaf Schiphol Airport. Dit is onze standaard luchthaven, maar in overleg kan het ook vanaf een ander vliegveld.

Indien kinderen jonger dan vijftien jaar zijn, vliegen ze onder toezicht. Sommige maatschappijen houden andere leeftijden aan. Als uw kind onder toezicht vliegt, geef dan de gegevens van de toezichthouder aan ons door. Wij zorgen ervoor dat er een begeleider in de aankomsthal staat om hem of haar op te vangen. Onze begeleider brengt uw jonge hockeyer naar zijn of haar Bovelander Hockeycamp. 

De kosten voor de Schiphol-service:

 • Pick-up: €20,-
 • Drop-off: €20,-

Bij andere pick-up en drop-off locaties zijn de kosten in overleg. 

ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 4ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 5ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 6