Hockeyclinics

Bovelander & Bovelander organiseert sinds 1996 vele hockeyactiviteiten en zijn altijd nauw betrokken bij het hedendaagse hockey.

Naast onze eigen hockeykampen organiseert het Bovelander-team het hele jaar door vele clinics voor diverse opdrachtgevers als: KNHB, ABN AMRO, Fonds Gehandicaptesport, het Ouderen Fonds en natuurlijk de vele hockeyclubs.

Het Bovelander clinicteam bestaat uit een grote groep Hoofdklasse hockeyers en (ex)internationals die we om ons heen hebben verzameld en die met veel plezier en enthousiasme hun kennis en vaardigheden weten over te dragen.

Belangrijk om te weten:

- Dat plezier en veiligheid voorop staan
- Er is veel persoonlijke aandacht 
- De evenementen onder leiding staan van goed geschoolde trainers
- Alle hockeyclinics maatwerk vereist en heldere communicatie

Hockeyclinics Intro afbeelding 1Hockeyclinics Intro afbeelding 2Hockeyclinics Intro afbeelding 3

ABN AMRO

Heeft uw club een sponsorcontract met de ABN AMRO, klikt u dan op ABN AMRO Clinics voor alle mogelijkheden.

 

Bovelander Clinics

Wordt uw club niet gesponsord door de ABN AMRO, wees dan niet getreurd, want we hebben ook hele leuke Bovelanderclinics. Klik op Bovelander hockeyclinics voor de mogelijkheden. 

 

Activatie

Bent u als bedrijf geïnteresseerd om iets met hockey te doen of gebruik te maken van de hockeymarkt? Klik dan op Activatie om te lezen wat we voor een bedrijf/sponsor kunnen doen om de zichtbaarheid binnen de hockeysport/club te vergroten door het aanbieden van een passende activatie. 

 

Maatwerk

We weten als geen ander dat elke clinic maatwerk vereist en elke doelgroep zijn specifieke wensen heeft. Dus schroom niet om ons te bellen of te mailen om te kijken wat er allemaal mogelijk is!

 

Contact

Bovelander & Bovelander

Kim van Leeuwen

info@bovelander.nl

023-5410330

Hockeyclinics Intro afbeelding 4Hockeyclinics Intro afbeelding 5Hockeyclinics Intro afbeelding 6