DAGKAMPEN

Bij Bovelander zijn we van mening dat teamspirit het onmisbare ingrediƫnt is voor de overwinning. Onze kampfilosofie reflecteert die gedachte. Teambuilding en techniektraining gaan hand in hand. Daarom zetten wij ook een uitgebreid sociaal programma op voor onze hockeykampen. Nieuwe vrienden maken is namelijk minstens zo belangrijk als beter worden in het spel! Het intieme karakter van Bovelander Hockeykampen draagt in grote mate bij aan de vorming van teamspirit. Ook is er veel ruimte voor individuele aandacht. Daar zorgen de trainers persoonlijk voor! Bij onze driedaagse hockeykampen zonder overnachting starten we elke dag om negen uur en duurt het programma tot half zes. Daarna gaat iedereen naar huis om lekker in eigen bed te slapen. Om een allround hockeyer te worden, leggen we de focus bij iedere training op een andere hockeytechniek. Zelf onze teamspirit ervaren. Kijk hieronder bij het overzicht van de dagkampen.

MINI HOCKEYKAMP6 t/m 9 jaar

Mini hockeykamp

Voor de jongste hockeyers organiseren we het Mini Hockeykamp. We nemen de kids mee in de wereld van hockey en de bijbehorende gezelligheid. Iedere mei-, zomer- en herfstvakantie kan je deelnemen aan dit hockeykamp.

Lees meer

JUNIOR HOCKEYKAMP10 t/m 12 jaar

Junior hockeykamp

De nieuwste technieken en trucs leer je van onze mastertrainers. Met de hockeychallenges dagen we iedereen uit: van verste scoop tot hardste sleeppush. Lekker veel hockeyen dus!


Lees meer