Over Bovelander

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe zijn jullie te bereiken?

Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar op 023 5410330 tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Tijdens de kampen zijn we 24 uur per dag bereikbaar op 06 17038489. Daarnaast zijn we via mail goed bereikbaar op info@bovelander.nl. 

Hoe laat beginnen de kampen?

De Mini- en Juniorkampen beginnen altijd om 9.00 uur en zijn om 17.30 uur afgelopen. De slaapkampen in Zandvoort beginnen altijd op zondag op 13.00 uur en eindigen op zaterdag om 15.30 uur. Junior Slaapkampen zijn van zondag 13.00 uur tot woensdag avond 17.30 uur. 

Mijn kind heeft een allergie, dieet of andere bijzonderheden, kan mijn kind wel mee op kamp?

Bovelander hockeykampen zijn voor iedereen! Kinderen met bijzonderheden zoals bijvoorbeeld ADHD, autisme, astma, allergieën, diëten enz. kunnen gewoon mee op onze kampen. Dat kan je vermelden op het inschrijfformulier. Vooraf nemen we dan even telefonisch contact op zodat we nooit voor verrassingen komen te staan. 

Kan mijn kind zich ook alleen opgeven voor een kamp?

Een groot deel van de Bovelander hockeykamp deelnemers komt alleen, dus dat is geen probleem! Onze hockeykampen zitten zo in elkaar dat iedereen elkaar vanaf het begin van de kampen meteen al goed leert kennen. 

Mijn kind is nog net iets te jong, kan mijn kind toch mee doen met het (Junior) Hockeykamp?

De leeftijden die op onze site staan zijn richtlijnen, u als ouder weet vaak het beste wat uw kind wel of niet aankan en of uw kind dus naar een (Junior) Hockeykamp kan. Wel is het fijn voor ons als u dit even meldt bij de aanmelding. 

Mijn kind kan niet het hele kamp komen, kan mijn kind een dagje eerder weg?

In dit geval is het altijd belangrijk om even contact op te nemen met kantoor. Wanneer er nog voldoende plekken beschikbaar zijn voor het kamp is het vaak geen probleem, wel betaalt u altijd de kosten die we minimaal maken per deelnemer bij de organisatie van het kamp. 

Hoe worden de kinderen ingedeeld?

We kijken altijd naar de individuele wensen van de kinderen. Er kan op het inschrijfformulier worden aangegeven bij wie ze in de groep willen. Vult u hierin niks in, dan zullen we de kinderen zoveel mogelijk op niveau en leeftijd indelen. Blijkt bij aanvang of tijdens het kamp dat ze niet in de juiste groep zitten, kan er altijd gewisseld worden. 

Hoeveel begeleiders gaan er mee op kamp?

We streven altijd naar minimaal één begeleider per zeven kinderen. In veel gevallen is dit zelfs één begeleider per vijf kinderen.  

Slapen de jongens en meisjes tijdens de slaapkampen gescheiden?

Op al onze kampen slapen jongens en meisjes apart. Dat betekent: in een andere tent. Ook de begeleiders slapen gescheiden van de deelnemers maar ze zijn uiteraard wel in de buurt. 

Wat moet ik allemaal meenemen op kamp?

Twee weken voor het kamp ontvangt iedere deelnemer van ons een kamp brief. Hierin staat de laatste informatie en wat je allemaal mee moet nemen op kamp. 

Mogen de kinderen een mobiele telefoon mee op het kamp?

Omdat social media niet meer weg te denken is bij de jeugd en het ook veel leuke effecten kan hebben, hebben we besloten om het gebruik van een mobiele telefoons op de Bovelander hockeykampen beperkt toe te staan. Op gezette tijden mag men gebruik maken van de mobiele telefoon. Dus niet tijdens het eten, op de hockeyvelden, maar een half uurtje vrienden maken en bijvoorbeeld foto's delen met thuis is mogelijk. Het mag maar hoeft natuurlijk niet!  

Is het toegestaan voor de kinderen om te roken of drinken tijdens de kampen?

Het is niet toegestaan om (e-)sigaretten en/of drank mee te nemen naar het kamp, dan wel te roken en/of drinken. Bij overtreding van de regels wordt dit ingenomen door de begeleiders. 

Staat uw vraag en andwoort er niet tussen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen: Mail: info@bovelander.nl
Tel: Kantoor: 023-5410330
Mob: 06-17038489