Over Bovelander

Algemene informatie

Na het behalen zijn gouden medaille op de Olympische Spelen van Atlanta in 1996 is Floris Jan Bovelander samen met zijn broer Jeroen zijn passie voor hockey actief gaan overdragen aan de hockeyende jeugd. Inmiddels organiseren zij sinds 1996 het hele jaar door vele hockeyactiviteiten en zijn ze altijd nauw betrokken bij het hedendaagse hockey. Naast hockeykampen en hockeyclinics organiseert het Bovelander & Bovelander-team ook de KNHB hockeyclinics en de Shoot-outcompetitie voor de Hockeybond. Voor ABN AMRO verzorgt het Bovelander & Bovelander team alle ABN AMRO hockeyclinics en de 3 vs 3 cup. 

Sinds 1996 hebben wij een grote groep met Hoofdklassehockeyers en (ex)internationals om ons heen verzameld die veel ervaring hebben en met veel plezier en enthousiasme hun kennis en vaardigheden weten over te dragen. Wij begrijpen als geen ander dat ouders hun kinderen graag met een gerust hart op het evenement achterlaten.

Belangrijk om te weten is dan ook:
- Dat er veel persoonlijke aandacht en voldoende toezicht is
- Dat plezier en veiligheid voorop staan
- Dat de evenementen onder leiding staan van goed geschoolde trainers
- Dat we tijdens de evenementen altijd 24 uur per dag bereikbaar zijn.

Het Bovelander & Bovelander kantoor is gevestigd in Haarlem en beschikt daar ook over een eigen attractieverhuur en een eigen indoorsportcomplex in Overveen: De Tetterodehal.

Bovelander & Bovelander

Verspronckweg 63 C

2023 BB Haarlem

023-5410330

info@bovelander.nl 

 

Floris Jan Bovelander (1966) speelde vijftien jaar voor Bloemendaal (zes keer landskampioen, Europees kampioen, scoorde 267 goals in de Hoofdklasse). Hij kwam 241 keer uit voor het Nederlands elftal (o.a. drie keer Olympische Spelen; brons in Seoul, vierde in Barcelona en goud in Atlanta. Hij scoorde in totaal 215 doelpunten voor Oranje). In 2002 was hij assistent-trainer van het Nederlands Herenelftal en zat in de commissie tophockey van de Hockeyclub Bloemendaal.

http://www.bovelander.nl/layout/images/uploads/1_banner-classic-klein.jpg