Over Bovelander

Onze teamspirit

Bij Bovelander zijn we van mening dat teamspirit het onmisbare ingrediënt is voor de overwinning. Onze kampfilosofie reflecteert die gedachte. Teambuilding en techniektraining gaan hand in hand. Daarom zetten wij ook een uitgebreid sociaal programma op voor onze hockeykampen. Nieuwe vrienden maken is namelijk minstens zo belangrijk als beter worden in het spel! 

Bouwstenen van onze teambuilding 

Hockey speel je niet alleen, maar in een hecht team. Winnen is veel leuker als je het samen doet. Daarom vinden wij het bij Bovelander belangrijk om veel aandacht aan teamspirit te besteden. Buiten het veld vormen spellen de bouwstenen van onze teambuilding. Ook laten we de creativiteit van de trainers los op de teambuilding oefeningen. Zo leer je elkaar goed kennen en is de combinatie van hockey en fun makkelijk gemaakt. Het intieme karakter van Bovelander Hockeykampen draagt in grote mate bij aan de vorming van teamspirit. Ook is er veel ruimte voor individuele aandacht. Daar zorgen de trainers persoonlijk voor!

De Bovelander Hockeytoppers 

De trainers van Bovelander tillen zowel de sfeer op het kamp als de techniek van de hockeyers naar een hoger niveau. Zij zijn hockeyers in hart en nieren, en dat merk je meteen! Velen zijn meerdere keren mee geweest op een Bovelander hockeykamp. Dat zorgt ervoor dat zij de unieke kampsfeer goed over kunnen brengen. Het talent en de creativiteit van al onze hockeytoppers is ongekend. Doordat Bovelander al sinds 1996 hockeykampen organiseert, is er inmiddels een grote groep hoofdklassehockeyers en (ex-)Internationals verzameld. Onze trainers zorgen er samen met de internationals bij ieder kamp weer voor een topervaring bij alle deelnemers. 

Zelf onze teamspirit ervaren? Neem een kijkje bij onze kampen met en zonder overnachting en meld je aan!