Bovelander Foundation

BOVELANDER FOUNDATION

Als Bovelander Foundation werken wij in gebieden waar, en met mensen voor wie, het niet vanzelfsprekend is dat zij een eerlijke kans hebben op een beter leven.

Bovelander Foundation Bovelander Foundation afbeelding 1Bovelander Foundation Bovelander Foundation afbeelding 2Bovelander Foundation Bovelander Foundation afbeelding 3

Met het hockeyprogramma brengen wij kinderen en jong volwassenen en hun communities samen en helpen wij hen in hun persoonlijke, sociale, sportieve en educatieve ontwikkeling.

Om de juiste impact te garanderen en onze programma’s goed te kunnen implementeren werken wij altijd met lokale organisaties en personen. Met als doel dat de programma´s uiteindelijk organisatorisch en financieel, onafhankelijk van onze hulp, kunnen worden voortgezet.

Bovelander Foundation Bovelander Foundation afbeelding 4Bovelander Foundation Bovelander Foundation afbeelding 5Bovelander Foundation Bovelander Foundation afbeelding 6

In de gebieden waar wij werken, bouwen wij een 3-laagse pyramide, zodat ieder kind en iedere coach op zijn niveau uitgedaagd wordt in zijn ontwikkeling.

Het grassroots programma is de basis laag waar hockey als middel gebruikt wordt voor persoonlijke en sociale groei. De bovenste twee lagen vormen samen het talentprogramma. Hierin is hockey niet alleen een middel maar ook een doel op zich.

Voor meer informatie kijk op: www.bovelanderfoundation.nl