Hockeyclinics

Als ABN AMRO hockeyclub heeft u beschikking tot een vast-en variabel activatiebuget, welke u kunt gebruiken voor het laten organiseren van een hockeyclinic. ABN AMRO heeft voor elke doelgroep een passende clinic. Van de jongste jeugd tot de trimhockeyers! Uiteindelijk zijn alle ABN AMRO clinics maatwerk. Graag gaan we samen met u in gesprek om er een zo mooi mogelijk evenement van te maken.

Schroom niet om te mailen naar info@bovelander.nl

Hockeyclinics ABN AMRO CLINICS afbeelding 1hockeyclinicshockeyclinics

ABN AMRO Hockey Clinic

Al 20 jaar een doorslaand succes! Laagdrempelig en goed in te zetten bij grotere groepen jeugdledenDe ABN AMRO Hockey Clinic kan voor elke doelgroep ingezet worden. De ABN AMRO Hockey Clinic is een clinic met leuke onderdelen. De opblaasarena, de sprintmeter, de SmartGoals en de pannakooi zijn onder andere onderdeel van de clinic. Naast de leuke oefeningen krijg je ook nog eens training van de beste spelers van Nederland. De Hoofdklasse spelers/speelsters komen naar jou club om de clinic te verzorgen. 


ABN AMRO Trimhockey Clinic

Tijdens de Trimhockey Clinic wordt er op ieder niveau getraind van de basis tot oefeningen met de sleeppushtafels en lage backhand. Deze clinic is zowel bedoeld voor de beginnende als actieve hockeyer. 

Hockeyclinics ABN AMRO CLINICS afbeelding 4Hockeyclinics ABN AMRO CLINICS afbeelding 5hockey clinics

ABN AMRO Train de Trainer

Op veel hockeyclubs worden de jongste jeugd en de jongste talenten getraind door ouders en oudere jeugdleden. Om ervoor te zorgen dat deze personen de juiste kennis en bagage hebben om met de jeugd aan de slag te gaan biedt ABN AMRO de mogelijkheid tot een ABN AMRO train de trainer sessie aan. 

 

ABN AMRO Testcenter

Het ABN AMRO Testcenter bestaat uit een reeks oefeningen waarbij de kinderen onder andere getest worden op balvaardigheid, slagkracht, reactiesnelheid en sprintsnelheid. Het Testcenter kan los ingezet worden maar ook tijdens een evenement op de club als extra onderdeel. 

 

ABN AMRO Ballenschietmachine

Dit is een mooie eyecathers en stand-alone attractie voor tijdens een familietoernooi of andere club evenement.

 

Contact

Bovelander & Bovelander

Kim van Leeuwen

info@bovelander.nl

023-5410330

Hockeyclinics ABN AMRO CLINICS afbeelding 7Hockeyclinics ABN AMRO CLINICS afbeelding 8hockeyclinics