Hockeyclinics

Met de Bovelander Hockeyclinics willen we zoveel mogelijk kinderen het plezier, wat we zelf aan hockey hebben, overbrengen. De clinics zijn van jong tot oud en voor ieder niveau en budget. De Bovelander clinics kunnen worden aangevraagd door hockeyclubs, hockeyteams, bedrijven en scholen. Hieronder een greep uit de mogelijkheden. De clinics zijn altijd maatwerk. 

Interesse in één van de onderstaande clinics? Mail dan naar clinics@bovelander.nl

hockeyclinicshockeyclinicshockeyclinics


Hockeyclubs: 


Bovelander Club Clinic

Ben je als club op zoek naar een super gave clinic voor de jeugd? Dan is de Bovelander Club Clinic precies wat je zoekt! De clinic is een op maat gemaakt programma waarbij de kinderen een circuit van oefeningen doorlopen. Tijdens de clinic kunnen onder andere de opblaasarana, pannakooi en Smart Goals ingezet worden. 

 

Bovelander Keepers Clinic

Wil je jullie keepers in het zonnetje zetten? Vraag een keepersclinic aan! Tijdens de keepersclinic zullen alle nieuwe technieken worden aangeleerd door onze keepertrainers. Om de keepers extra goede tips en tricks te geven zal er één trainer per 5 keepers ingezet worden. 

 

Bovelander Seizoens Starter

Wil je op jouw club het hockeyseizoen te gek starten? Boek dan de Bovelander Seizoen Starter. Deze dag zal in het teken staan van hockey, fun en friends.  De Seizoenstarter kan voor een dagdeel ingezet worden. Tijdens de Seizoen Starter zijn er hockey oefeningen en leuke spellen aanwezig. 

Hockeyclinics Bovelander Clinics afbeelding 4hockey clinicshockey clinics

Hockeyteams:


Bovelander Kinderfeestje 

Wil jij een kinderfeestje om nooit te vergeten? Vraag dan het Bovelander kinderfeestje aan en krijg samen met al je hockeyvriendjes en/of vriendinnetjes training van een hoofdklasse speler. Tijdens de clinic zal er veel individuele aandacht zijn. Omdat jij jarig bent mag je beslissen hoe de clinic eruit komt te zien. Wat wil je samen met je vriendjes leren? Wij verwerken deze aandachtspunten in de clinic. De clinic wordt feestelijk afgesloten met een foto en natuurlijk een cadeautje voor de jarige.

Wij bieden het Bovelander Kinderfeestje aan binnen een straal van 50 km vanaf Haarlem. 

 

Veteranen Clinic

Altijd al een kwalitatief goede training willen krijgen samen met je team? Je bent nooit te oud om te leren! Vraag de Veteranen Clinic aan met je team en krijg training van een hoofdklasse speler. Willen jullie de aandacht leggen op tactisch vlak? Of toch liever een backhand leren? We verwerken jullie wensen in de clinic. De clinic is voor ons pas geslaagd als jullie tijdens de clinic iets hebben geleerd en dit is terug te zien in de wedstrijden.

 

hockeyclinicshockeyclinicshockeyclinics

 

Bedrijven:


Bedrijfs Clinic 

Een leuk bedrijfsuitje of een betere teambuilding? De bedrijfsclinic is gechikt voor bedrijven die het leuk vinden om samen met collega's een training te krijgen georganiseerd door Bovelander. De clinic wordt gegeven door onze Bovelander trainers. Deze Bedrijfs Clinic kan voor hockeyers en niet-hockeyers binnen het bedrijf aangevraagd worden. Wij zullen een programma op maat maken. 

 

Scholen:


Schoolhockey & Sportklassen

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het geven van school-hockeytraining. Doordat deze clinic door een hockeyer wordt gegeven zullen de leerlingen van de school een kwalitatief betere training krijgen. De oefeningen worden aangepast op het niveau van de leerlingen en er zullen individuele tips geven worden. 
Om progressie te zien bij de leerlingen raden wij aan om de clinic meerdere keren aan te vragen.  
De clinic is bedoeld voor middelbare scholen en Hogere scholen. 

 

 

Contact

Bovelander & Bovelander

Kim van Leeuwen

info@bovelander.nl

023-5410330