ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP

Programma Ultimate Beach & Hockey Camp

Tijdens het Ultimate Beach & Hockey Camp hockeyen we iedere dag. Verschillende hockeychallenges, trainingen en de Bovelander Hockey League wisselen elkaar af. De challenges variëren van hardste sleeppush en verste scoop tot meeste keer hooghouden. Bij de trainingen leren onze ervaren trainers je de nieuwste technieken, trucs en tactieken. Deze pas je natuurlijk meteen toe tijdens het toernooi. We spelen iedere dag een toernooironde van de Bovelander Hockey League, met op de laatste dag de loeispannende finales. Ook is er op de laatste dag een finale per challenge. Daag jezelf en anderen uit tijdens de trainingen en het toernooi!

Hockeytrainingen

De ochtenden staan in het teken van hockey, hockey en nog eens hockey. Onze Bovelander trainers ademen hockey en laten je alle ins en outs zien van de sport. Zelf zijn ze ook meerdere keren op een Bovelander zomerkamp geweest. Hun enthousiasme voor hun lievelingssport delen ze dan ook maar al te graag. Toffe technieken, verrassende trucs en slimme tactieken schudden ze zo uit hun mouw. Leer écht hockeyen van de pro’s zelf!

ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 1ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 2ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 3

Teamspirit programma

Hockey is een rasechte teamsport. Bovelander zet daarom ook een uitgebreid sociaal programma op om dat teamgevoel te versterken. De middag en avond besteden we aan quality time met elkaar. Op het strand suppen, branding raften en surfen we onder begeleiding van Pepsport. Shine met je teampies op het podium tijdens de bonte avond. Laat je dansjes zien tijdens het eindgala. Tactisch inzicht oefenen we met Levend Cluedo. O ja, en we jagen je de stuipen op het lijf met de spooktocht!

ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 4ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 5ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 6
Datum Locatie Aanmelden
11 jul - 17 jul 2021 Zandvoortsche HC Aanmelden
18 jul - 24 jul 2021 Zandvoortsche HC Aanmelden
25 jul - 31 jul 2021 Zandvoortsche HC Aanmelden
1 aug - 7 aug 2021 Zandvoortsche HC Aanmelden
8 aug - 14 aug 2021 Zandvoortsche HC Aanmelden
15 aug - 21 aug 2021 Zandvoortsche HC Aanmelden
11 jul
17 jul
2021
Zandvoortsche HC
Aanmelden
18 jul
24 jul
2021
Zandvoortsche HC
Aanmelden
25 jul
31 jul
2021
Zandvoortsche HC
Aanmelden
1 aug
7 aug
2021
Zandvoortsche HC
Aanmelden
8 aug
14 aug
2021
Zandvoortsche HC
Aanmelden
15 aug
21 aug
2021
Zandvoortsche HC
Aanmelden