ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP

Programma Ultimate Beach & Hockey Camp

Tijdens het Ultimate Beach & Hockey Camp hockeyen we iedere dag. Verschillende hockeychallenges, trainingen en de Bovelander Hockey League wisselen elkaar af. De challenges variëren van hardste sleeppush en verste scoop tot meeste keer hooghouden. Bij de trainingen leren onze ervaren trainers je de nieuwste technieken, trucs en tactieken. Deze pas je natuurlijk meteen toe tijdens het toernooi. We spelen iedere dag een toernooironde van de Bovelander Hockey League, met op de laatste dag de loeispannende finales. Ook is er op de laatste dag een finale per challenge. Daag jezelf en anderen uit tijdens de trainingen en het toernooi!

Hockeytrainingen

De ochtenden staan in het teken van hockey, hockey en nog eens hockey. Onze Bovelander trainers ademen hockey en laten je alle ins en outs zien van de sport. Zelf zijn ze ook meerdere keren op een Bovelander zomerkamp geweest. Hun enthousiasme voor hun lievelingssport delen ze dan ook maar al te graag. Toffe technieken, verrassende trucs en slimme tactieken schudden ze zo uit hun mouw. Leer écht hockeyen van de pro’s zelf!

ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 1ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 2ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 3

Teamspirit programma

Hockey is een rasechte teamsport. Bovelander zet daarom ook een uitgebreid sociaal programma op om dat teamgevoel te versterken. De middag en avond besteden we aan quality time met elkaar. Op het strand suppen, branding raften en surfen we onder begeleiding van Pepsport. Shine met je teampies op het podium tijdens de bonte avond. Laat je dansjes zien tijdens het eindgala. Tactisch inzicht oefenen we met Levend Cluedo. O ja, en we jagen je de stuipen op het lijf met de spooktocht!

ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 4ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 5ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 6

Programma

 

Zondag

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

9.00

 

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt

9.30

 

Training 2

Training 4

Training 5

Training 7

Training 9

Opruimen

12.15

 

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch 

Lunch

Lunch

13.00

Aankomst

 

Golfsurfen, Banaanvaren en raften

Beachgames

 Golfsurfen, Banaanvaren en raften

 

Bovelander Hockey League finals

13.30

Kennismaking

Training 3

 

Training 6

 

Training 10

Challenges

15.30

Training 1

Bovelander Hockey League 2

 

Bovelander Hockey League 4

 

Bovelander Hockey League 6

Einde

17.30

Vrije keuze uur

Vrije keuze uur

Vrije keuze uur

Vrije keuze uur

 Vrije keuze uur

Running Survival

 

19.00

Diner

Diner

Diner

Diner

Diner

Gala diner

 

20.00

Bovelander Hockey League 1

Challenge 2

Bovelander Hockey League 3

Challenge 4

Challenge 5

 

 

21.00

Challenge 1

Sociaal programma

Challenge 3

Sociaal programma

Sociaal programma

Bonteavond

 

22.00

Sociaal programma

 

Sociaal programma

 

 

 

 

23.00

 

 

 

 

 

Disco