ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP

Programma Ultimate Beach & Hockey Camp

Tijdens het Ultimate Beach & Hockey Camp hockeyen we iedere dag. Verschillende hockeychallenges, trainingen en de Bovelander Hockey League wisselen elkaar af. De challenges variëren van hardste sleeppush en verste scoop tot meeste keer hooghouden. Bij de trainingen leren onze ervaren trainers je de nieuwste technieken, trucs en tactieken. Deze pas je natuurlijk meteen toe tijdens het toernooi. We spelen iedere dag een toernooironde van de Bovelander Hockey League, met op de laatste dag de loeispannende finales. Ook is er op de laatste dag een finale per challenge. Daag jezelf en anderen uit tijdens de trainingen en het toernooi!

Hockeytrainingen

De ochtenden staan in het teken van hockey, hockey en nog eens hockey. Onze Bovelander trainers ademen hockey en laten je alle ins en outs zien van de sport. Zelf zijn ze ook meerdere keren op een Bovelander zomerkamp geweest. Hun enthousiasme voor hun lievelingssport delen ze dan ook maar al te graag. Toffe technieken, verrassende trucs en slimme tactieken schudden ze zo uit hun mouw. Leer écht hockeyen van de pro’s zelf!

ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 1ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 2ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 3

Teamspirit programma

Hockey is een rasechte teamsport. Bovelander zet daarom ook een uitgebreid sociaal programma op om dat teamgevoel te versterken. De middag en avond besteden we aan quality time met elkaar. Op het strand suppen, branding raften en surfen we onder begeleiding van Pepsport. Shine met je teampies op het podium tijdens de bonte avond. Laat je dansjes zien tijdens de silent disco. Tactisch inzicht oefenen we met uitdagende spellen georganiseerd door de begeleiders. 

ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 4ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 5ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP  Programma afbeelding 6

Programma 

De kampen starten altijd op zondag om 13.00 uur en na een indrukwekkende week vol hockey, spellen, nieuwe vrienden en de mooiste herinneringen sluiten we het kamp altijd af op zaterdag om 15.30. Maandag tot en met vrijdag ziet het globale programma er als volgt uit: 

8.30 Wakker worden, de leukste muziekale hits knallen uit de speakers wanneer jij je dag gaat beginnen.
9.00 Aan tafel! Je begint je dag natuurlijk goed met een stevig ontbijt.
9.30 De eerste fluitsingnalen klinken op het veld, het is tijd om lekker te hockeyen. 
12.30 Uiteraard kan je tussen de middag even op kracht komen tijdens de volledig verzorgde lunch. 
13.00 Na de lunch mag je het veld weer op voor een leuke middag trainig, of ga je naar het strand voor het beach programma. 
17.00 Even bijkomen of een berichtje naar je ouders? Tijdens het vrije uurtje bepaal je zelf wat je wil doen. 
18.30 Een lekkere pasta, kip kerrie of een goed gevulde Mexicaanse wrap, iedere avond staat er een andere maaltijd op het menu. 
19.30 Laat je verrassen door de begeleiders, want iedere avond bedenken ze een tegek sociaal programma. 

Ps. Natuurlijk kunnen een relaxte film avond en knallend feest met silent disco niet ontbreken in het programma. 

Datum Locatie Aanmelden
7 jul - 13 jul 2024Zandvoortsche HCAanmelden
14 jul - 20 jul 2024Zandvoortsche HC Vol!
21 jul - 27 jul 2024Zandvoortsche HC Vol!
28 jul - 3 aug 2024Zandvoortsche HCAanmelden
4 aug - 10 aug 2024Zandvoortsche HCAanmelden
7 jul
13 jul
2024
Zandvoortsche HC
Aanmelden
14 jul
20 jul
2024
Zandvoortsche HC
Vol
21 jul
27 jul
2024
Zandvoortsche HC
Vol
28 jul
3 aug
2024
Zandvoortsche HC
Aanmelden
4 aug
10 aug
2024
Zandvoortsche HC
Aanmelden