Junior Hockeydagen

Hockeyskills verbeter je tijdens de Junior Hockeydagen

De juniorhockeydagen staan in het teken van hockey en plezier. twee dagen lang dagen we je uit tot alles wat met hockey te maken heeft. Speciaal gericht op hockeyers van negen tot en met twaalf  jaar. Elke dag starten we om negen uur en duurt het programma tot halfvijf. Daarna gaat iedereen naar huis om lekker in hun eigen bed te slapen!

Tijdens de kampen zal de staff van Bovelander te alle tijden de voorgeschreven anderhalve meter afstand houden en zullen zij voor en na gebruik alle materialen grondig reinigen. Daarnaast zal er desinfecterende zeep aanweizg zijn om (verplicht!) de handen mee te wassen.

Uiteraard houden we tijdens het Hockeykamp rekening met het winterse weer.Als het echt te koud is om buiten te hockeyen of de velden bevroren zijn, dan annuleren we het hockeykamp alsnog en krijgt iedereen het betaalde bedrag retour.

Programma Junior Hockeydagen

Trainen doen we drie keer per dag. Elke hockeytraining focussen we op een andere techniek. Zo gaan we aan de slag met verdedigen, passing en 3D- skills, het duel, teamplay en natuurlijk scoren. Met de hockeychallenges dagen we iedereen uit: van verste scoop tot meeste keer hooghouden.  Kortom, superveel hockeyen met je teampies!

Programma

09.00 welkomstwoord + Intake
09.30 hockeytraining
11.00 limonade + koek pauze
11.20 hockeywedstrijdjes
12.30 lunch + spel
13.30 hockeytraining
14.45 limonade + koek pauze
15.00 hockeywedstrijdjes
15.45 warme snack
16.00 afsluitend spel
16.30 Einde

 

Wat krijg je nog meer tijdens de Junior hockeydagen

  • Een tof Bovelander kampshirt en -bidon;
  • Sport lunch, gezonde tussendoortjes en een warme snack;
  • Een kans om vrienden en herinneringen voor het leven te maken!

Heb jij er al net zoveel zin in als wij? Meld je dan nu aan voor de Junior Hockeydagen!