Junior Zaalhockeykamp

Let op:

-Het zaalhockeykamp op Hc Rotterdam van 28 t/m 29 december is helaas wegens de volledige sluiting van het complex geannuleerd.

- De junior zaalhockeykampen in Het Tetterode sportcomplex in Overveen zijn verplaatst naar buiten. De nieuwe locatie is de HC Bloemendaal!

Ondanks de strengere maatregelen en het sluiten van de sporthallen kunnen deze hockeykampen buiten wel gewoon doorgaan. Tijdens de kampen zal de staff van Bovelander te alle tijden de voorgeschreven anderhalve meter afstand houden en zullen zij voor en na gebruik alle materialen grondig reinigen. Daarnaast zal er desinfecterende zeep aanweizg zijn om (verplicht!) de handen mee te wassen.

Uiteraard houden we tijdens het Hockeykamp rekening met het winterse weer.

Als het echt te koud is om buiten te hockeyen of de velden bevroren zijn, dan annuleren we het hockeykamp alsnog en krijgt iedereen het betaalde bedrag retour.

Er zijn extra plaatsen beschikbaar omdat we op de velden meer ruimte hebben dan in de zaal.

U kunt zich hier aanmelden:

https://www.bovelander.nl/dagkampen/junior-hockeydagen/

U ontvangt na aanmelding de verdere details. Uiteraard kunt u ons altijd bellen of mailen voor extra informatie!

Lekker hockeyen in de zaal bij het Bovelander Zaalhockeykamp

Het Bovelander Zaalhockeykamp is een speciaal tweedaags zaalhockeykamp voor alle kinderen van 9 t/m 12 jaar oud die graag in de kerstvakantie lekker willen hockeyen. De dagen beginnen om 9.00 uur en om 16.30 uur gaat iedereen naar huis om tot rust te komen en weer energie op te laden voor de volgende dag. De trainingen zijn geschreven door Robert Tigges (voormalig aanvoerder Nederlands zaalhockeyteam en wereldkampioen zaalhockey). De trainingen worden gegeven door onze speciale Bovelander zaalhockeytrainers en is er een spetterende demo plus clinic van een wereldkampioen zaalhockey. Naast al het hockey is er natuurlijk ook tijd om te chillen. De Bovelander trainers gaan er twee geweldige dagen van maken die je nooit meer zal vergeten!

Wat gaan we doen?

  • Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze Bovelander zaalhockeytrainers
  • Meet & greet en een clinic van een wereldkampioen zaalhockey
  • Te gekke spelen, liedjes zingen en lekker gek doen met de begeleiding
Junior Zaalhockeykamp Introductie afbeelding 1Junior Zaalhockeykamp Introductie afbeelding 2Junior Zaalhockeykamp Introductie afbeelding 3

En verder?

  • Voor iedereen een speciaal Bovelandershirt
  • Heerlijke gezonde lunch, tussendoortjes en warme snack
  • En veel nieuwe vrienden maken

Programma

09.00 welkomstwoord + Intake
09.30 hockeytraining
11.00 limonade + koek pauze
11.20 hockeywedstrijdjes
12.30 lunch + spel
13.30 hockeytraining
14.45 limonade + koek pauze
15.00 hockeywedstrijdjes
15.45 warme snack
16.00 afsluitend spel
16.30 Einde

Voor wie?

Voor iedereen van 9 t/m 12 jaar die zaalhockey te gek vindt en graag met vriendjes en vriendinnetjes op zaalhockeykamp wil. Omdat het in een zaal is zijn er maar 40 plekken vrij, wees er dus snel bij! Want vol = vol!

Junior Zaalhockeykamp Introductie afbeelding 4Junior Zaalhockeykamp Introductie afbeelding 5Junior Zaalhockeykamp Introductie afbeelding 6