HET GOOISCHE HOCKEYKAMP

De perfecte mix tussen kwaliteit en entertainment 

Dit is het hockeykamp voor alle coole dudes en babes die naast hockeyen ook van heel veel gezelligheid houden. Ben jij tussen de 10 en 15 jaar en gek van hockey, dan mag je het Gooische Hockeykamp niet missen.

Beleef deze zomer het kamp van je leven op het prachtige nieuwe complex van de Gooische hockeyclub met 5 velden, een modern clubhuis en ons eigen tentendorp waar je slaapt en met je hockey matties kan chillen.

Een week lang train je met onze Bovelander trainers. Zij ademen hockey! Dit is het kamp vol hockey en gezelligheid om nooit meer te vergeten.

Programma Gooische Hockeykamp

Vijf dagen vol met verrassende technieken en trucs tijdens de hockey trainingen! Naast hockey is er geen gebrek aan entertainment, denk bijvoorbeeld aan lasergamen, een awesome (silent)disco, Ik Hou Van Holland, quizzess, bonte avond en nog veel meer.

Daag jouw teampies uit in de verschillende Bovelander challenges en shine de hele week op het hockeyveld tijdens het Bovelander Toernooi. Kortom, heel veel fun en lekker hockeyen met je friends!

HET GOOISCHE HOCKEYKAMP Introductie afbeelding 1HET GOOISCHE HOCKEYKAMP Introductie afbeelding 2HET GOOISCHE HOCKEYKAMP Introductie afbeelding 3

Bovelander trainers

Bovelander is als een familie! Leer Bovelander kennen, net zoals onze trainers dat gedaan hebben, dan begrijp je wat we bedoelen met de Bovie Familie. Creativiteit en talent zorgen voor de ultieme Bovelander experience. De deelnemers geven gemiddeld een 9,1 aan de trainers. Van een tip in tot een scoop, je leert het allemaal van de hockeymasters zelf!

What else?

- Slaap, chill en hang in het tentendorp bij het gloednieuwe clubhuis;
- drie keer per dag krijg je een lekkere en gezonde maaltijd;
- looks kunnen natuurlijk niet ontbreken! Je krijgt een te gekke kamptrui, shirt en bidon van Osaka!

Bij het Gooische Hockeykamp draait alles om hockey, fun, friends en long lasting memories! Bovendien leer je verschillende technieken tijdens de hockeytrainingen. Alles wat met hockey te maken heeft kan worden omgedoopt tot een challenge. Daag je teampies deze zomer uit bij het Gooische Hockeykamp! 

HET GOOISCHE HOCKEYKAMP Introductie afbeelding 4HET GOOISCHE HOCKEYKAMP Introductie afbeelding 5HET GOOISCHE HOCKEYKAMP Introductie afbeelding 6