Bovelander Blog

Waarom jij écht op hockeykamp moet gaan!

Waarom jij écht op hockeykamp moet gaan!

Bij Bovelander zouden wij ons geen zomer kunnen voorstellen zonder hockeykamp. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat het de allerleukste manier is om je vakantie door te brengen. Maar we snappen natuurlijk ook dat op hockeykamp gaan best spannend kan zijn. Daarom hebben wij op een rijtje gezet waarom jij echt op hockeykamp zou moeten gaan.

Of je nu in de zomer, lente, herfst of winter meedoet aan een van onze hockeykampen of -clinics, voor allemaal geldt: het wordt een onvergetelijke ervaring. We maken superveel lol, leren je in een of in enkele dagen (nog beter) hockeyen en bouwen samen een hecht team in en buiten het veld. Het is de plek om jezelf te zijn, lekker gek te doen en mooie herinneringen te maken. Maar als je ons nu vraagt waarom je écht op hockeykamp zou moeten gaan, dan zijn dit, zonder twijfel, de redenen die wij geven:

Hockeykamp maakt je zelfstandig

Heb je altijd al willen weten hoe het is om zonder je ouders op vakantie te gaan? Dan is dit je kans! Zowel tijdens een slaapkamp als tijdens een dagkamp, breng je een heel groot gedeelte van de dag door met je teamgenootjes. Leiding is natuurlijk wel altijd aanwezig, voor alles dat je nodig hebt én om alle activiteiten te begeleiden.

Even zonder je familie op vakantie zijn tijdens hockeykamp zorgt ervoor dat je zelfstandiger wordt. Je leert namelijk voor jezelf zorgen als ze er niet zijn. Iets waar je zeker ook wat aan hebt als je ouder wordt! Hoe jonger jij op je eigen benen leert staan, hoe beter. Je ontwikkelt je namelijk als kind een stuk sneller dan op latere leeftijd. En mocht je toch een volwassene nodig hebben, dan heb je dus altijd de kampleiding.

Hockeykamp is het allerleukste dat er bestaat

Op hockeykamp ontdek je jouw verborgen talenten. Je staat veel meer open voor nieuwe ervaringen. Zo doe je bijvoorbeeld mee aan games en challenges die in alle hockeykampen zitten, maar ook die de kampleiding zelf verzint. Want lekker hockeyen gaan we sowieso. Tijdens de verschillende wedstrijden, maar ook tijdens de clinics tussendoor leer je hoe je past, trucjes doet, anderen voorbij speelt en natuurlijk ook hoe je (nog beter) scoort. Bij ons is hockey immers een supergroot onderdeel van onze hockeykampen. De games en challenges wisselen het hockeyen goed af. Dus zelfs als je niet de allersterkste hockeyer bent, heb je gegarandeerd een hele leuke tijd. De allerleukste tijd als je het ons, onze kampleiding en onze deelnemers vraagt!

Ook bijzonder aan onze hockeykampen is dat er altijd een international uitgenodigd wordt. Altijd al willen weten hoe het leven van een hockey-ster eruit ziet? Dan is dit je kans! De international komt bijvoorbeeld vertellen over het leven als profspeler, maar leert je ook de gaafste trucjes en geeft natuurlijk tips over hoe jij je spel kunt verbeteren. Bereid je vragen maar vast voor!

Je maakt heel veel nieuwe vrienden

Het allerleukste aan hockeykamp is natuurlijk wel dat je in hele korte tijd heel veel nieuwe vrienden maakt. En dat zijn vaak vrienden voor het leven. Omdat je de hele dag met elkaar doorbrengt, je elkaar aan het lachen maakt en elkaar vermaakt, word je onafscheidelijk. Je zal ongetwijfeld zien dat je heel snel een hele grote groep vrienden om je heen hebt verzameld! Of je nu in je eentje of met vrienden of vriendinnen meedoet aan hockeykamp, je maakt gauw nieuwe vrienden. Wedden dat als je volgend jaar weer meegaat, je dezelfde vrienden en vriendinnen weer terugziet?

Kortom, hockeykamp is het leukste dat er bestaat. Hopelijk hebben wij je overtuigd je volgende vakantie met Bovelander Hockeykampen door te brengen! Wij kunnen in ieder geval niet wachten je te ontmoeten. Wil je meer weten? Lees alles over onze dagkampen en slaapkampen en kijk welk kamp het beste bij je past!

Terug naar alle blog artikelen