JUNIOR HOCKEYKAMP

Hockeyskills verbeter je tijdens het Junior Hockeykamp

Het Junior Hockeykamp staat in het teken van hockey en fun en is voor alle hockeyers van 10 t/m 12 jaar. Drie dagen lang dagen we je uit tot alles wat met hockey te maken heeft. Elke dag starten we om 09:00 uur en duurt het programma tot 17:30. Daarna gaat iedereen naar huis om lekker in hun eigen bed te slapen, zodat je weer volledig uitgerust bent voor de volgende dag.

JUNIOR HOCKEYKAMP Introductie afbeelding 1JUNIOR HOCKEYKAMP Introductie afbeelding 2JUNIOR HOCKEYKAMP Introductie afbeelding 3

Programma Junior Hockeykamp

Trainen doen we drie keer per dag. Elke hockeytraining focussen we op een andere techniek. Zo gaan we aan de slag met verdedigen, passing en 3D- skills, het duel, teamplay en natuurlijk scoren. Met de hockeychallenges dagen we iedereen uit: van verste scoop tot meeste keer hooghouden. Ook is er iedere dag een toernooironde van de Bovelander Hockeyleague. Op de laatste dag van het Junior Hockeykamp spelen we de finales. Kortom, superveel hockeyen met je teampies!

Leer Internationals kennen!

Op ieder Bovelander hockeykamp maak je kennis met een (ex)international. Zij kennen hockey door en door. Hockey zit in hun DNA. Onze internationals leren je technieken en trucs en geven je tips.

De trainers die meegaan op het Junior Hockeykamp zijn de meest enthousiaste hockeyers die hier rondlopen. Daarom weten zij precies hoe ze dat speciale kampgevoel over kunnen dragen aan iedereen die meegaat. Onze trainers krijgen gemiddeld een 8,8 van onze deelnemers. Kom jij ook toffe trucs leren van de hockeymasters zelf?

Wat krijg je nog meer tijdens het Junior Hockeykamp?

  • Een tof Bovelander kampshirt en -bidon;
  • Sport lunch, gezonde tussendoortjes en een warme snack;
  • Een kans om vrienden en herinneringen voor het leven te maken!

Heb jij er al net zoveel zin in als wij? Meld je dan nu aan voor het Junior Hockeykamp!

JUNIOR HOCKEYKAMP Introductie afbeelding 4JUNIOR HOCKEYKAMP Introductie afbeelding 5JUNIOR HOCKEYKAMP Introductie afbeelding 6
Datum Locatie Aanmelden
12 aug - 14 aug 2024HC RotterdamAanmelden
12 aug
14 aug
2024
HC Rotterdam
Aanmelden