JUNIOR SLAAPKAMP

Junior Slaapkamp

Het Junior Slaapkamp is de perfecte mix van hockey en het échte kampgevoel. De kampleiders van Bovelander nemen je mee op avontuur waarbij we natuurlijk ook heel veel hockeyen. Alle junioren van 9 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom op dit slaapkamp. De vier dagen kamp staan in het teken van hockey en alle gezelligheid die daar verder bij komt kijken. We wisselen trainingen af met spellen en een avontuurlijk avondprogramma. Daarna slaap je lekker in je eigen tent met een paar van je beste vrienden! 

Training, toernooi en tips

Je gaat natuurlijk op hockeykamp voor 1 ding: hockey. Tijdens het kamp trainen we veel. Iedere dag spelen we een ronde van het uitdagende Bovelander hockeytoernooi. We sluiten het hockeykamp af met de finales. Het wedstrijdelement is een van de mooiste aspecten van onze sport. Geen ander begrijpt dat zo goed als een (ex-)International. Sinds 1996 heeft Bovelander veel Internationals om zich heen verzameld. Op elk hockeykamp komt een van de profs langs om een hockeyclinic te geven. De Internationals maken ieder kamp bijzonder en zorgen voor een unieke ervaring. Leer nóg meer over hockey en krijg tips van een echte pro!

JUNIOR SLAAPKAMP Intro afbeelding 1JUNIOR SLAAPKAMP Intro afbeelding 2JUNIOR SLAAPKAMP Intro afbeelding 3

Dag- en avondprogramma Junior Slaapkamp

Hockey speel je in een hecht team. Winnen met een team waar je altijd op kan bouwen is wat hockey zo gaaf maakt. Zowel binnen de lijnen van het veld, als erbuiten. Samen creëren we een ijzersterk team! Dat doen we bijvoorbeeld door met elkaar de uitdaging aan te gaan tijdens de toffe trainingen en de spannende toernooirondes. Per hockeykamp zijn de spellen uniek, omdat trainers daar zelf invulling aan mogen geven. En de creativiteit van de trainers is ongekend! Samen doe je bijvoorbeeld mee aan Ik Hou van Holland, een eigen act tijdens de bonte avond of Levend Stratego. Voor je het weet, zijn je nieuwe teampies je allerbeste vrienden.

Wat krijg je nog meer op het Junior Slaapkamp?

  • Gezonde en lekkere maaltijden
  • Tof Bovelandershirt- en bidon
  • Slapen met je vrienden in je eigen tent

Ga je mee op Junior Slaapkamp tijdens je vakantie? Meld je dan nu aan!

Datum Locatie Aanmelden
21 jul - 24 jul 2024Loenense MHCAanmelden
21 jul
24 jul
2024
Loenense MHC
Aanmelden