MINIHOCKEYKAMP

Leer alles over hockey op het Mini Hockeykamp

Tijdens het Mini Hockeykamp nemen we de kids van 6 t/m 9 jaar mee in de wereld van hockey en de bijbehorende gezelligheid. Iedere mei-, zomer- en herfstvakantie organiseert Bovelander dit driedaagse hockeykamp. Dagelijks start het programma om 09:00 uur en eindigt het om 17:30. Daarna gaat iedereen naar huis om de volgende dag weer fris aan het hockeykamp te beginnen. Het Mini Hockeykamp staat door de verschillende toernooirondes en de trainingen natuurlijk in het teken van hockey, maar doen we ook veel andere megaleuke activiteiten en spellen.

MINIHOCKEYKAMP Introductie afbeelding 1MINIHOCKEYKAMP Introductie afbeelding 2MINIHOCKEYKAMP Introductie afbeelding 3

Hockeyclinic van een echte pro

Naast de hockeytrainingen verzorgt een (ex)international een gastclinic. De kinderen leren van de hockeymasters zelf. Tijdens de gastclinic laat de international technieken en trucs zien. Daarna gaan de kids zelf oefenen, oefenen en nog eens oefenen! Hierbij krijgen ze tips over hoe ze nóg beter kunnen worden. Natuurlijk mogen de kinderen ook alles aan de international vragen tijdens de speciale vragenronde.   

Hockey en fun

Tijdens het Mini Hockeykamp vinden we plezier minstens zo belangrijk als hockeyen zelf. De trainers geven zelf hun creatieve draai aan de spellen, daarom zijn alle Mini Hockeykampen uniek. We willen niet te veel weggeven, maar om een tipje van de sluier te lichten: denk van opblaasarena’s tot verkleedfeestjes. 

Bij Bovelander vinden we het belangrijk dat deze jonge hockeyers vooral veel plezier hebben. Het maken van nieuwe vrienden hoort daar ook bij, hoe mooi is het om tijdens het kamp te zien dat er nieuwe vriendschappen ontstaan.

Wat krijg je nog meer tijdens het Mini Hockeykamp?

- Een tof shirt van Bovelander;
- Een Bovelander-bidon die je mee kan nemen naar de trainingen;
- Iedere dag sportlunch, gezonde tussendoortjes en een warme snack;
- Drie dagen lang hockey & fun!

Doe je mee met het Mini Hockeykamp tijdens je vakantie? 

MINIHOCKEYKAMP Introductie afbeelding 4MINIHOCKEYKAMP Introductie afbeelding 5MINIHOCKEYKAMP Introductie afbeelding 6