Bovelander Clubclinic

Bovelander Clubclinic

Als club op zoek naar een super gave clinic voor de jeugd, dan is de Bovelander clubclinic precies wat je zoekt!

De Bovelander clubclinic is een op maat gemaakt programma waarbij de kinderen een circuit aan oefeningen doorlopen die specifiek gemaakt zijn voor de betreffende doelgroep. Uiteraard is er een leuke mix tussen sport en spel, waarbij de kinderen op een leuke en leerzame manier de vetste tricks en skills zullen leren.

Wat kan de club verwachten?

Vanuit Bovelander & Bovelander zullen we met een bus vol materiaal jullie kant op komen. Hier zit onder andere een opblaasarena bij waar de kinderen coole partijtjes in kunnen spelen. Verder komen we met allemaal stoere attributen zoals een gatendoek, liftbalken, een snelheidsmeter en de standaard trainingsmaterialen. Wij zullen met een ervaren Bovelander & Bovelander coördinator komen, deze zal het parcours uitzetten, hij zal geassisteerd worden door twee top trainers uit ons Bovelander & Bovelander bestand. Verder hebben we vanuit de club nog wel een aantal assistenten nodig, dit aantal is afhankelijk van het aantal deelnemers. Deze assistenten zullen dan geïnstrueerd worden door onze coördinator.

Voor wie is deze Bovelander clubclinic bedoeld?

De Bovelander clubclinic kan voor alle leeftijdscategorieën aangevraagd worden. Zelfs meerdere leeftijds-categoriën zijn geen probleem.

Hoe lang duurt een Bovelander clubclinic?

De Bovelander clubclinic duurt ca. 1,5 uur en is bedoeld voor maximaal 100 kinderen op 1 kunstgrasveld. Mochten er meer kinderen verwacht worden dan kan er in samenspraak een ruimer programma bedacht worden.