Classic Goalie Camp

Programma

Het Classic Goalie Camp is de ideale mix van keepen en fun voor keepers van 10 tot en met 16 jaar. Warm up voor de vele trainingen en chill out tijdens het sociale programma. Plezier heb je met elkaar, zowel tijdens de training als erna. Bij Bovelander vinden we deze mix erg belangrijk.

Keeperprogramma

Op het Classic Goalie Camp trainen we gemiddeld drie keer per dag. Per training ligt de focus op een andere dimensie van keepen. Zo zorgen we voor een allround keeperstraining, waarbij je kan focussen op je sterke en minder sterke punten. Bij de trainingen is er veel ruimte voor individuele aandacht. Daar zorgen onze trainers persoonlijk voor! 

Gedurende het kamp speel je verschillende toernooirondes van de Bovelander Hockey League. We sluiten het kamp af met spannende finales! Op het Classic Goalie Camp daag je dus jezelf uit bij de trainingen en de andere teams bij de Bovelander Hockey League.

Classic Goalie Camp Programma afbeelding 1Classic Goalie Camp Programma afbeelding 2Classic Goalie Camp Programma afbeelding 3

Daag je teampies uit met de challenges

Op ieder Goalie Camp is er de ruimte om je skills te laten zien bij de challenges. Van latje tik tot verste sliding en meeste keer hooghouden. Eerst oefen je voor je zelf, daarna ga je de de strijd aan met de andere keepers. Op de laatste dag van het kamp spelen we de finales van de challenges.

Sociaal programma

Er is een dunne lijn tussen playing a ball binnen de lijnen en having a ball buiten de lijnen van het hockeyveld. Hockey speel je in een hecht team. Bovelander zet een uitgebreid sociaal programma op, om ieder kamp zo plezierig mogelijk te maken. We zitten dichtbij het strand van Zandvoort. Daarom kan een bezoek aan het strand zeker niet uitblijven. Uitdagende spellen zoals Expeditie Robinson maken deel uit van ons programma. Ook kan iedereen z’n moves laten zien tijdens de silent disco party.

Classic Goalie Camp Programma afbeelding 4Classic Goalie Camp Programma afbeelding 5Classic Goalie Camp Programma afbeelding 6

Programma

De kampen starten altijd op zondag om 13.00 en na een indrukwekkende week vol hockey, spellen, nieuwe vrienden en de mooiste herinneringen sluiten we het kamp altijd af op zaterdag om 15.30. Maandag tot en met vrijdag ziet het globale programma er als volgt uit: 

8.30 Wakker worden, de leukste muziekale hits knallen uit de speakers wanneer jij je dag gaat beginnen.
9.00 Aan tafel! Je begint je dag natuurlijk goed met een stevig ontbijt.
9.30 De eerste fluitsingnalen klinken op het veld, het is tijd om lekker te trainen. 
12.30 Uiteraard kan je tussen de middag even op kracht komen tijdens de volledig verzorgde lunch. 
13.00 Na de lunch mag je het veld weer op voor een leuke middag trainig. 
17.00 Even bijkomen of een berichtje naar je ouders? Tijdens het vrije uurtje bepaal je zelf wat je wil doen. 
18.30 Een lekkere pasta, kip kerrie of een goed gevulde Mexicaanse wrap, iedere avond staat er een andere maaltijd op het menu. 
19.30 Laat je verrassen door de begeleiders, want iedere avond bedenken ze een tegek sociaal programma. 

Ps. Natuurlijk kunnen een relaxte film avond en knallend feest met silent disco niet ontbreken in het programma. 

Datum Locatie Aanmelden
7 jul - 13 jul 2024Zandvoortsche HCAanmelden
14 jul - 20 jul 2024Zandvoortsche HC
21 jul - 27 jul 2024Zandvoortsche HC
7 jul
13 jul
2024
Zandvoortsche HC
Aanmelden
14 jul
20 jul
2024
Zandvoortsche HC
21 jul
27 jul
2024
Zandvoortsche HC