Classic Goalie Camp

Echt keepen doe je tijdens het Bovelander Classic Goalie camp

Bij Bovelander vinden wij het belangrijk dat je als keeper onderdeel bent van een hecht team. Teamspirit hoort daar natuurlijk ook bij. Daarom is het Goalie Camp altijd gecombineerd met de andere kampen op Zandvoort. Zowel keepen als teambuilding staan daarom centraal in onze keeperskampen. Het Classic Goalie camp is voor iedere keeper van 12 t/m 16 jaar van elk niveau. 

Programma Classic Goalie camp

Op het heerlijke waterveld in Zandvoort houden we ons tijdens het Bovelander Classic Goalie Camp bezig met verrassende technieken en trucs bij de keepersclinics. Buiten het hockeyveld doen we gave activiteiten en Expeditie Robinson op het strand, zingen we bij het kampvuur en gaan de voetjes van de vloer tijdens de silent disco. Alle deelnemers worden uitgedaagd door middel van challenges en de Bovelander Hockey League. Kortom, lekker veel trainen met je teampies!

Classic Goalie Camp Intro afbeelding 1Classic Goalie Camp Intro afbeelding 2Classic Goalie Camp Intro afbeelding 3

Enthousiaste keepertrainers 

Bovelander heeft de allerleukste trainers! Zij ademen hockey en keepen. De meesten zijn zelf meerdere keren mee geweest op een Bovelander zomerkamp. De clinics tijdens onze keeperkampen zijn uniek door hun creativiteit en talent. Onze trainers krijgen gemiddeld een 8,9 van onze deelnemers. Leer de nieuwste technieken van de keepermasters zelf! De aparte keerperstraining wordt gegeven door een speciale keeperstrainer.

Wat krijg je nog meer tijdens het Classic Goalie camp

  • Een slaapplek is al geregeld: in vierpersoonstenten bij het clubhuis brengen we de nacht door;
  • Drie keer per dag krijg je een lekkere en gezonde maaltijd;
  • Toffe kleding: Bovelander kamptrui en -shirt!

Op jouw Bovelander Goalie camp maak je veel nieuwe vrienden en mooie herinneringen. Bovendien leer je verschillende technieken tijdens de keepersclinics. We dagen je van A tot Z uit met alles wat met keepen te maken heeft! Ga je deze zomer mee?

Classic Goalie Camp Intro afbeelding 4Classic Goalie Camp Intro afbeelding 5Classic Goalie Camp Intro afbeelding 6