Classic Goalie Camp

Aanvullende informatie

Zandvoort & overnachting

De Zandvoortsche Hockeyclub is dé hotspot voor het Bovelander Classic Goalie camp. Compleet met heerlijk waterveld in de duinen, vlakbij Zandvoort aan Zee. Kortom, de ideale plek voor een hockeykamp. Op het Bovelander Classic Goalie Camp voorzien we in een gezonde mix van keepen op het waterveld en toffe activiteiten op het strand.

We overnachten op de club waar we onze eigen slaapplekken hebben op het afgesloten terrein. De leiding houdt voor de veiligheid ’s nachts de wacht. In het tentendorp eten we samen.

Classic Goalie Camp Aanvullende informatie afbeelding 1Classic Goalie Camp Aanvullende informatie afbeelding 2Classic Goalie Camp Aanvullende informatie afbeelding 3

Catering tijdens het Classic Goalie Camp

Iedere dag beginnen we met een stevig ontbijt om ons klaar te stomen voor de dag. Vers brood en beleg is uiteraard elke dag aanwezig. Rond het middaguur genieten we van een sportlunch. Elke avond staat er iets anders op het menu, maar een heerlijke barbecue kan zeker niet ontbreken.

Uiteraard houden we rekening met speciale dieetwensen. Deze kunnen bij de inschrijving worden doorgegeven.

Kleding

Iedere deelnemer ontvangt:

  • Een tof Bovelander shirt;
  • Lekker warme Bovelander trui;
  • En een Bovelander bidon om je dorst mee te lessen

Als keeper neem je je eigen keeperspak + uitrusting mee. 

De volledige paklijst sturen we door na inschrijving.

Classic Goalie Camp Aanvullende informatie afbeelding 4Classic Goalie Camp Aanvullende informatie afbeelding 5Classic Goalie Camp Aanvullende informatie afbeelding 6

Pick-up en drop-off service

Omdat er kinderen van over de hele wereld hockeyen bij Bovelander, regelen we pick-up en drop-off vanaf luchthaven Schiphol. In principe rijdt onze service van en naar Amsterdam Schiphol Airport, maar in overleg kan het ook vanaf een ander vliegveld.

Kinderen jonger dan vijftien jaar vliegen onder toezicht. Sommige maatschappijen hanteren andere leeftijden. Vliegt uw kind onder toezicht, geef dan de gegevens van de toezichthouder aan ons door. Wij zorgen er dan voor dat er een begeleider in de aankomsthal staat om uw jonge keeper naar zijn of haar Bovelander Goalie camp te brengen.

De kosten voor de Schiphol-service:

  • Pick-up: €20,-
  • Drop-off: €20,-

Bij andere pick-up en drop-off locaties zijn de kosten in overleg.