Junior-plus Slaapkamp

Junior-plus Slaapkamp

Het Junior-plus Slaapkamp is de perfecte mix van hockey en het échte kampgevoel. De kampleiders van Bovelander nemen je mee op avontuur waarbij we natuurlijk ook heel veel hockeyen. Alle junior-plussers van 12 tot en met 14 jaar zijn van harte welkom op dit slaapkamp. De vier dagen kamp staan in het teken van hockey en alle gezelligheid die daar verder bij komt kijken. We wisselen trainingen af met spellen en een avontuurlijk avondprogramma. Daarna slaap je lekker in je eigen tent met een paar van je beste vrienden! 

Training, toernooi en tips

Je gaat natuurlijk op hockeykamp voor een ding: hockey. Tijdens het kamp trainen we veel. Iedere dag spelen we een ronde van het uitdagende Bovelander hockeytoernooi. We sluiten het hockeykamp af met de finales. Het wedstrijdelement is een van de mooiste aspecten van onze sport. Geen ander begrijpt dat zo goed als een (ex-)International. Sinds 1996 heeft Bovelander veel Internationals om zich heen verzameld. OP elk hockeykamp komt een van de profs langs om een hockeyclinic te geven. De Internationals maken ieder kamp bijzonder en zorgen voor een unieke ervaring. Leer nóg meer over hockey en krijg tips van een echte pro!

Junior-plus Slaapkamp  Introductie afbeelding 1Junior-plus Slaapkamp  Introductie afbeelding 2Junior-plus Slaapkamp  Introductie afbeelding 3

Dag- en avondprogramma Junior-plus Slaapkamp

Hockey speel je in een hecht team. Winnen met een team waar je altijd op kan bouwen is wat hockey zo gaaf maakt. Zowel binnen de lijnen van het veld, als erbuiten. Samen creëren we een ijzersterk team! Dat doen we bijvoorbeeld door met elkaar de uitdaging aan te gaan. Per hockeykamp zijn de spellen uniek, omdat trainers daar zelf invulling aan mogen geven. En de creativiteit van de trainers is ongekend! Samen doe je bijvoorbeeld mee aan Ik Hou van Holland, een eigen act tijdens de bonte avond of Expeditie Robinson. Voor je het weet, zijn je nieuwe teampies je allerbeste vrienden.

Wat krijg je nog meer op het Junior-plus Slaapkamp?

  • Gezonde en lekkere maaltijden
  • Tof Bovelandershirt en -bidon
  • Slapen met je vrienden in je eigen tent

Ga je mee op Junior-plus Slaapkamp tijdens je vakantie? Meld je dan nu aan!