ABN AMRO Clinic

ABN AMRO Clinic

Voor alle ABN AMRO clubs hebben Bovelander & Bovelander en ABN AMRO de ABN AMRO clinic bedacht! Deze clinic is inmiddels al op vele clubs geweest en is een doorslaand succes!

Wat kan de club verwachten?

Bij deze clinic zijn er activiteiten op het veld maar ook in het clubhuis! Op het veld is er een training van 1,5 uur met onder andere de ABN AMRO opblaaspionnen, liftbalken en de ABN AMRO pannakooi voor een 1 tegen 1 duel. Ondertussen worden er ook partijtjes gespeeld in de ABN AMRO-opblaasarena tegen misschien wel 'de international' en een hoofdklassespeler of -speelster! Ook de nieuwste technieken worden tijdens de training behandeld! 

Wie komen er?

Er komt een ervaren coördinator, een international en drie Hoofdklassespelers naar de vereniging! Deze toppers zullen alle kinderen training geven en de kinderen van tips en tricks voorzien. 

Vragenronde aan de international.....

Na de clinic ga je het clubhuis in om de international de hemd van het lijf te vragen! Hoeveel caps heeft hij of zij al? Wanneer was het debuut? Maar belangrijker nog, heeft hij of zij een vriend of vriendinnetje? Deze clinic wordt aangeboden op clubs die worden gesponsord door ABN AMRO.

De clinic is bedoeld voor 100 kinderen op 1 veld. Mochten het meer dan 100 kinderen worden dan wordt er een uitgebreider programma besproken in samenspraak. 

Maatwerk

Elke clinic vereist maatwerk en elke club heeft specifieke wensen. Voor het aanvragen van een offerte voor een clinic kunt u bellen met 023-5410330 of mailen naar info@bovelander.nl