ABN AMRO Testcenter

ABN AMRO Testcenter

Naast de reeds bestaande en zeer succesvolle ABN AMRO hockeyclinics is er nu ook het ABN AMRO Testcenter. Het Testcenter bestaat uit een reeks oefeningen waarbij de kinderen getest worden op balvaardigheid, slagkracht, reactiesnelheid, beenkracht en sprintsnelheid. Alle factoren die nodig zijn om een heuse topper te worden! De verschillende teams, maar ook individuele spelers melden zich bij het Testcenter en krijgen een ABN AMRO-scorekaart om de resultaten op vast te leggen. De teams lopen in ongeveer een uur door alle onderdelen heen. Bij ieder onderdeel is begeleiding aanwezig.

In tegenstelling tot de hockeyclinics bent u bij het Testcenter niet afhankelijk van een vrij kunstgras veld, wat tegenwoordig nogal eens een beperkende factor is. Het Testcenter is bij uitstek geschikt om naast het clubhuis neer te zetten als aankleding van een actie of sponsoractiviteit. Ook kan het Testcenter worden ingezet bij clinics boven de tweehonderd kinderen als extra onderdeel van de standaard ABN AMRO hockeyclinic. Het Bovelander & Bovelanderteam (bestaand uit twee personen) zal het hele Testcenter opbouwen en de instructie verzorgen aan de assistenten van de club (zes personen).

Het Testcenter is per dagdeel aan te vragen en is geschikt voor tweehonderd kinderen verdeeld over een ochtend of middag. In overleg met de ABN AMRO-coördinator en de clubcoördinator zal de precieze invulling van te voren worden bepaald. Zeer geschikt als activiteit tijdens een toernooi, een open dag, een sponsoractiviteit, of als aanvulling op een standaard hockeyclinic of gewoon een gezellige zaterdag. Geschikt voor alle leeftijden!

Maatwerk

Elke clinic vereist maatwerk en elke club heeft specifieke wensen. Voor het aanvragen van een offerte voor een clinic kunt u bellen met 023-5410330 of mailen naar info@bovelander.nl