Bovelander Blog

Top 4 tofste onderdelen van een Bovelander slaapkamp!

Top 4 tofste onderdelen van een Bovelander slaapkamp!

Op hockeykamp gaan is een van de allergaafste dingen die je kunt doen tijdens je vakantie. Zeven dagen en zes nachten lang heb je de lol van je leven met je vrienden voor het leven. Het is oprecht een ervaring om nooit meer te vergeten. Maar wat springt er dan zo uit tijdens deze week? Dat vroegen we tijdens onze slaapkampen. Het resultaat vind je hieronder!

Favoriet nummer 1: Oog in oog met een échte international

Met stip op nummer één staat het bezoek van een international. En dat is niet zonder reden. Tijdens onze slaapkampen krijg je de kans om jouw held of heldin echt persoonlijk te leren kennen. De international komt zijn of haar tofste trucjes demonstreren, luncht mee en beantwoordt met alle liefde alle vragen. Je staat dus echt oog in oog met de international!

Bij Bovelander horen we supervaak verhalen van onze deelnemers over dat ze achteraf nog een keer herkend worden door hun international. Wees dus niet verbaasd als je na een wedstrijd nog eens een highfive krijgt van je favo hockeyer. Dat hoort er nou eenmaal bij als je meedoet aan een Bovelander-slaapkamp!

Favoriet nummer 2: Survivallen in de duinen van Zandvoort

Hoe goed zou jij het doen op een onbewoond eiland? Dat testen we bij het échte Expeditie Robinson-spel in de duinen van Zandvoort. Niet voor niets de tweede favoriet uit het lijstje van onze deelnemers. Samen met je team ga je de uitdaging aan en voer je verschillende opdrachten uit. 

Met Prada’s of Gucci’s door de modder? Onze deelnemers schrikken er niet van terug. Sterker nog, alles wordt op alles gezet om de allerbeste tijd neer te zetten als team. Het Expeditie Robinson-spel eindigt ’s avonds op het strand. Omringd door fakkels, doe je daar de eind-challenge. Onvergetelijk en supergoed voor ijzersterke teambuilding.  

Lees ook: Waarom hockey meer is dan een sport

Favoriet nummer 3: Beach Vibes

Tijdens het Beach & Hockey Camp zijn we natuurlijk veel op het strand te vinden. En dat brengt zo zijn voordelen met zich mee. Onze deelnemers vinden eigenlijk alle strandactiviteiten top, maar een aantal springen er wel echt uit: 

Hangloose op een surfboard: je zou het misschien niet denken, maar de golfen in Zandvoort zijn uitstekend te pakken met een surfboard. Oefen je hangloose en geniet van de surfvibe op het Zandvoorter strand. 

Need for speed banana-ride: een andere favoriet is de banaan. Achter de speedboot aan op hoge snelheid door de golven beuken, is toch ook best tof. Benieuwd wie er dit jaar het langst blijven zitten. 

Get your tan on: bruin worden is natuurlijk ook belangrijk. Anders lijkt het net of je niet op vakantie bent geweest. Dus een beetje bijbruinen is een logische derde favoriet op het strand.  

Lees ook: Wat onze kampleiding van de hockeykampen vindt

Favoriet nummer 4: Dé afsluiter die je niet wilt missen

We houden van hockey, maar we houden natuurlijk net zoveel van een feestje. En een week vol met hockey, hockey en nog eens hockey kan maar op een manier afgesloten worden: met een beest van een eindfeest! Meer dan terecht staat deze in de top 4. 

Op de allerlaatste avond ga je samen met je date in je mooiste kostuum op de foto en krijg je een superlekker diner voorgeschoteld. Als iedereen voldaan is, gaat de bonte avond van start. Hier passeren allerlei acts de revue: van een playbackwedstrijd tot dance off. Tot slot draait onze dj de nieuwste hitjes tijdens de disco. De perfecte afsluiting van een heerlijke week!

Lees ook: Waarom jij écht op hockeykamp moet gaan

Lijkt een Bovelander hockeykamp jou ook wat? Lees meer op onze website of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze hockeykampen!

Terug naar alle blog artikelen