Bovelander Sleepclinic

Bovelander Sleepclinic

Bovelander & Bovelander heeft in samenwerking met Sleeppush.nl een geweldig sleepclinic ontwikkeld! We geven speciale aandacht aan de sleepcorner. Dit doen we met behulp van de sleeptafel waarmee je op een medisch verantwoorde manier de bal eindeloos lang in de kruising kan pushen!

Het is een training van anderhalf uur, waarbij met behulp van de speciale tafels de sleeppush wordt aangeleerd. Het aanleren van de sleeppush is normaal gesproken niet eenvoudig en fysiek zwaar. Veel jeugdspelers haken als gevolg van pijntjes en blessures dan ook vaak af.

De nieuw ontwikkelde sleeptafel maakt het aanleren, vooral voor de jeugdspelers,  fysiek minder belastend, eenvoudiger en bovenal veel leuker! de lat raken is echt te gek, wellicht  loopt de nieuwe Mink van der Weerden of Maartje Paumen wel bij jullie op de vereniging rond! Naast de techniek van het slepen zal ook veel aandacht besteed worden aan het voetenwerk en de verschillende methodes van slepen.

De basis sleeppushclinic is geschikt voor dertig deelnemers waarbij er twee Bovelandertrainers en een sleeppushspecialist aanwezig zullen zijn met drie sleeptafels. De clinic is op aanvraag uit te breiden voor meer deelnemers

Maatwerk

Elke clinic vereist maatwerk en elke club heeft specifieke wensen.

Voor het aanvragen van een offerte voor een clinic kunt u bellen met 023-5410330 of mailen naar info@bovelander.nl