CLASSIC HOCKEY CAMP

Aanvullende informatie

Zandvoort & overnachting

De Zandvoortsche Hockeyclub is dé hotspot voor het Bovelander Classic Hockey Camp. Compleet met heerlijk waterveld in de duinen, vlakbij de kust. Kortom, de ideale plek voor een hockeykamp. Op het Bovelander Classic Hockey Camp voorzien we in een gezonde mix van hockeyen op het waterveld en toffe activiteiten op het strand.

We overnachten op de club waar we onze eigen slaapplekken hebben op het afgesloten terrein. De leiding houdt voor de veiligheid ’s nachts de wacht. In het tentendorp eten we samen.

CLASSIC HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 1CLASSIC HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 2CLASSIC HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 3

Catering tijdens het Classic

Iedere dag beginnen we met een stevig ontbijt om ons klaar te stomen voor de dag. Vers brood en beleg is uiteraard elke dag aanwezig. Rond het middaguur genieten we van een sportlunch. Bij het diner eten we iedere avond iets anders, waaronder ook een keer een heerlijke barbecue.

Uiteraard houden we altijd rekening met speciale dieetwensen, deze kunnen bij de inschrijving worden doorgegeven.

Kleding

Iedere deelnemer ontvangt:

- Een tof Bovelander shirt;
- Lekker warme Bovelander trui;
- En een Bovelander bidon om je dorst mee te lessen.

De volledige paklijst ontvang je na inschrijving.

CLASSIC HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 4CLASSIC HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 5CLASSIC HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 6

Pick-up en drop-off service

Omdat er kinderen van over de hele wereld hockeyen bij Bovelander, regelen we pick-up en drop-off vanaf luchthaven Schiphol. In principe rijdt onze service van en naar Amsterdam Schiphol Airport, maar in overleg kan het ook vanaf een ander vliegveld.

Kinderen jonger dan vijftien jaar vliegen onder toezicht. Sommige maatschappijen hanteren andere leeftijden. Vliegt uw kind onder toezicht, geef dan de gegevens van de toezichthouder aan ons door. Wij zorgen er dan voor dat er een begeleider in de aankomsthal staat om uw jonge hockeyer naar zijn of haar Bovelander Hockeycamp te brengen.

De kosten voor de Schiphol-service:

- Pick-up: €20,-
- Drop-off: €20,-

Bij andere pick-up en drop-off locaties zijn de kosten in overleg.  

Datum Locatie Aanmelden
21 jul - 27 jul 2024Zandvoortsche HC Vol!
28 jul - 3 aug 2024Zandvoortsche HCAanmelden
4 aug - 10 aug 2024Zandvoortsche HCAanmelden
21 jul
27 jul
2024
Zandvoortsche HC
Vol
28 jul
3 aug
2024
Zandvoortsche HC
Aanmelden
4 aug
10 aug
2024
Zandvoortsche HC
Aanmelden