CLASSIC HOCKEY CAMP

Aanvullende informatie

Zandvoort & overnachting

De Zandvoortsche Hockeyclub is dé hot spot voor het Bovelander Classic Hockeycamp. Compleet met spiksplinternieuw waterveld in de duinen, vlakbij Zandvoort aan Zee. Kortom, de ideale plek voor een hockeykamp. Op het Bovelander Classic Hockeycamp voorzien we in een gezonde mix van hockeyen op het waterveld en toffe activiteiten op het strand.

We overnachten op de club waar we onze eigen slaapplekken hebben op het afgesloten terrein. De leiding houdt voor de veiligheid ’s nachts de wacht. In het tentendorp eten we samen.

CLASSIC HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 1CLASSIC HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 2CLASSIC HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 3

Catering tijdens het Classic

Iedere dag beginnen we met een stevig ontbijt om ons klaar te stomen voor de dag. Vers brood en beleg is uiteraard elke dag aanwezig. Rond het middaguur genieten we van een sportlunch. Bij het diner kan natuurlijk een barbecue niet uitblijven. Als klapper op de vuurpijl gaan we ook met zijn allen uiteten na het stadspel. 

Geef eventuele dieetwensen bij inschrijving direct aan ons door, dan houden we daar rekening mee!

Fiets en kleding

Iedere deelnemer ontvangt:

- Een eigen huurfiets bij de start van het hockeykamp;
- Een tof Bovelander shirt;
- Lekker warme Bovelander trui;
- En een Bovelander bidon om je dorst mee te lessen.

CLASSIC HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 4CLASSIC HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 5CLASSIC HOCKEY CAMP Aanvullende informatie afbeelding 6

Pick-up en drop-off service

Omdat er kinderen van over de hele wereld hockeyen bij Bovelander, regelen we pick-up en drop-off vanaf de luchthaven. In principe rijdt onze service van en naar Amsterdam Schiphol Airport, maar in overleg kan het ook vanaf een ander vliegveld.

Kinderen jonger dan vijftien jaar vliegen onder toezicht. Sommige maatschappijen hanteren andere leeftijden. Vliegt uw kind onder toezicht, geef dan de gegevens van de toezichthouder aan ons door. Wij zorgen er dan voor dat er een begeleider in de aankomsthal staat om uw jonge hockeyer naar zijn of haar Bovelander Hockeycamp te brengen.

De kosten voor de Schiphol-service:

- Pick-up: €20,-
- Drop-off: €20,-

Bij andere pick-up en drop-off locaties zijn de kosten in overleg.  

Datum Locatie Aanmelden
10 jul - 16 jul 2022 Zandvoortsche HC Aanmelden
17 jul - 23 jul 2022 Zandvoortsche HC Aanmelden
24 jul - 30 jul 2022 Zandvoortsche HC Aanmelden
31 jul - 6 aug 2022 Zandvoortsche HC Aanmelden
7 aug - 13 aug 2022 Zandvoortsche HC Aanmelden
10 jul
16 jul
2022
Zandvoortsche HC
Aanmelden
17 jul
23 jul
2022
Zandvoortsche HC
Aanmelden
24 jul
30 jul
2022
Zandvoortsche HC
Aanmelden
31 jul
6 aug
2022
Zandvoortsche HC
Aanmelden
7 aug
13 aug
2022
Zandvoortsche HC
Aanmelden