CLASSIC HOCKEY CAMP

Internationaal klimaat

Bovelander Hockeycamps zijn internationaal gekleurd. De deelnemers van de kampen komen niet alleen uit Nederland, maar van over de hele wereld. Wij Hollanders zijn niet de enigen die vinden dat we goed zijn in hockey; de rest van de wereld ziet dit ook. Daarom zijn er deelnemers uit allerlei landen om bij ons te hockeyen. Op het Classic Hockeycamp leer je zowel nieuwe technieken als gezichten, talen en culturen kennen!

Waarom een internationaal klimaat

Als International genoot Floris Jan Bovelander enorm van zijn tijd in het buitenland. Met veel plezier kijkt hij dan ook terug op alle landen waar hij heeft mogen spelen. Door hockeykampen te organiseren met zo’n internationaal klimaat, kan hij dit gevoel overbrengen naar de spelers van de toekomst. Al onze trainers spreken goed Engels, zodat iedereen zich thuis voelt. Kinderen komen van heinde en verre om deel te nemen aan Bovelander Hockeycamps. De Internationals of the future komen onder andere uit Engeland, Spanje, Frankrijk, Duitsland, België, Italië, Tsjechië en natuurlijk Nederland!

CLASSIC HOCKEY CAMP Internationaal klimaat afbeelding 1CLASSIC HOCKEY CAMP Internationaal klimaat afbeelding 2CLASSIC HOCKEY CAMP Internationaal klimaat afbeelding 3

Hockeyclinics van een International

Tijdens ieder Bovelander Hockeycamp verzorgt een (ex-)International een hockeyclinic. Zij vertellen je alles over hoe het is om voor het Nederlands elftal op de Olympische Spelen te hockeyen. De clinic is een succes door hun enthousiasme en unieke ervaringen. Ga een battle met ze aan of stel vragen die je altijd al hebt willen stellen. Leer van de hockeymasters zelf tijdens de hockeyclinic! 

Leer een International en vele andere nieuwe gezichten kennen op het Classic Hockeycamp! Meld je nu aan voor aankomende vakantie.

CLASSIC HOCKEY CAMP Internationaal klimaat afbeelding 4CLASSIC HOCKEY CAMP Internationaal klimaat afbeelding 5CLASSIC HOCKEY CAMP Internationaal klimaat afbeelding 6
Datum Locatie Aanmelden
19 jul - 25 jul 2020 Zandvoortsche HC Nog 5 plaatsen vrij! Aanmelden
26 jul - 1 aug 2020 Zandvoortsche HC Aanmelden
2 aug - 8 aug 2020 Zandvoortsche HC Aanmelden
8 aug - 13 aug 2020 Zandvoortsche HC Aanmelden
19 jul
25 jul
2020
Zandvoortsche HC
Nog 5 plaatsen vrij!
Aanmelden
26 jul
1 aug
2020
Zandvoortsche HC
Aanmelden
2 aug
8 aug
2020
Zandvoortsche HC
Aanmelden
8 aug
13 aug
2020
Zandvoortsche HC
Aanmelden