ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP

Ultimate Beach & Hockey: voor hockeyers die gek zijn op het strand!

Het Ultimate Beach & Hockey Camp is de perfecte mix van zon, zee en hockey. Iedere hockeyer van elf t/m zestien jaar is welkom. Ga met je teampies de uitdaging aan op het hockeyveld en het strand! Het hockeykamp vindt plaats in juli en augustus voor het ideale vakantiegevoel. In de ochtend hockeyen we en in de middag vind je ons natuurlijk op het strand. 

Programma Ultimate Beach & Hockey Camp

De trainingen zijn geschikt voor hockeyers van ieder niveau. Het Ultimate Beach & Hockey Camp is voor hockeyers die gek zijn op hun sport én het strand. We trainen op het spiksplinternieuwe waterveld in Zandvoort. Na de trainingen gaan we op pad met de huurfiets, waarmee we in een kwartiertje naar het strand fietsen. We houden ons bezig met nieuwe technieken op het hockeyveld, en nieuwe sporten buiten het veld. Denk aan surfen, suppen en branding raften! Allerleukste hockeytrainers

Bovelander heeft de meest enthousiaste trainers! Het zijn hockeyers in hart en nieren. Velen zijn zelf ook meerdere keren mee geweest op een Bovelander hockeykamp. Zij verzorgen de clinics tijdens onze hockeykampen. Door hun creativiteit en talent zijn deze altijd een succes. Onze trainers krijgen gemiddeld een 8,8 van onze deelnemers. Hockey samen met de hockeymasters zelf! 

Wat krijg je nog meer tijdens het Ultimate Beach & Hockey Camp

- De leukste beach games onder begeleiding van Pepsport ;
- Huurfietsen om van en naar het strand te fietsen! (Je laat je eigen fiets dus thuis);
- Slaapplekken: in vierpersoonstenten bij het clubhuis laden we onszelf op voor de volgende dag;
- Drie keer per dag een lekkere en gezonde sportmaaltijd;
- Toffe merch: Bovelander sweater, -kampshirt en -bidon!

Ben je dol op het strand én je sport? Kom dan gezellig hockeyen op het Bovelander Ultimate Beach & Hockey Camp! Ga met je teampies de uitdaging aan op niet alleen het hockeyveld, maar ook het strand. Ben jij erbij deze zomer?


Datum Locatie Aanmelden
25 jul - 31 jul 2021 Zandvoortsche HC Aanmelden
1 aug - 7 aug 2021 Zandvoortsche HC Aanmelden
8 aug - 14 aug 2021 Zandvoortsche HC Aanmelden
25 jul
31 jul
2021
Zandvoortsche HC
Aanmelden
1 aug
7 aug
2021
Zandvoortsche HC
Aanmelden
8 aug
14 aug
2021
Zandvoortsche HC
Aanmelden