ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP

Programma Ultimate Beach & Hockey Camp

Tijdens het Ultimate Beach & Hockey Camp hockeyen we iedere dag. Verschillende hockeychallenges, trainingen en de Bovelander Hockey League wisselen elkaar af. De challenges variëren van hardste sleeppush en verste scoop tot meeste keer hooghouden. Bij de trainingen leren onze ervaren trainers je de nieuwste technieken, trucs en tactieken. Deze pas je natuurlijk meteen toe tijdens het toernooi. We spelen iedere dag een toernooironde van de Bovelander Hockey League, met op de laatste dag de loeispannende finales. Ook is er op de laatste dag een finale per challenge. Daag jezelf en anderen uit tijdens de trainingen en het toernooi!

Hockeytrainingen

De ochtenden staan in het teken van hockey, hockey en nog eens hockey. Onze Bovelander trainers ademen hockey en laten je alle ins en outs zien van de sport. Zelf zijn ze ook meerdere keren op een Bovelander zomerkamp geweest. Hun enthousiasme voor hun lievelingssport delen ze dan ook maar al te graag. Toffe technieken, verrassende trucs en slimme tactieken schudden ze zo uit hun mouw. Leer écht hockeyen van de pro’s zelf! Teamspirit programma

Hockey is een rasechte teamsport. Bovelander zet daarom ook een uitgebreid sociaal programma op om dat teamgevoel te versterken. De middag en avond besteden we aan quality time met elkaar. Op het strand suppen, branding raften en surfen we onder begeleiding van Pepsport. Shine met je teampies op het podium tijdens de bonte avond. Laat je dansjes zien tijdens het eindgala. Tactisch inzicht oefenen we met Levend Cluedo. O ja, en we jagen je de stuipen op het lijf met de spooktocht  .

  

 


Datum Locatie Aanmelden
10 jul - 16 jul 2022 Zandvoortsche HC Aanmelden
17 jul - 23 jul 2022 Zandvoortsche HC Aanmelden
24 jul - 30 jul 2022 Zandvoortsche HC Aanmelden
31 jul - 6 aug 2022 Zandvoortsche HC Aanmelden
7 aug - 13 aug 2022 Zandvoortsche HC Aanmelden
10 jul
16 jul
2022
Zandvoortsche HC
Aanmelden
17 jul
23 jul
2022
Zandvoortsche HC
Aanmelden
24 jul
30 jul
2022
Zandvoortsche HC
Aanmelden
31 jul
6 aug
2022
Zandvoortsche HC
Aanmelden
7 aug
13 aug
2022
Zandvoortsche HC
Aanmelden