ULTIMATE BEACH & HOCKEY CAMP

Internationaal klimaat

Op het Bovelander Ultimate Beach & Hockey Camp zijn hockeyers uit binnen- én buitenland van harte welkom. Om te zorgen dat iedereen zich thuis voelt, spreken alle trainers goed Engels. Ook komen enkele trainers speciaal uit het buitenland om bij te dragen aan de internationale sfeer bij Bovelander Hockeycamps. Kinderen uit Groot-Brittannië, Tsjechië, Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland, België en natuurlijk Nederland komen bij ons hockeyen. Wij Hollanders zijn goed in hockey en de rest van de wereld ziet dit ook. Leer hockeyers uit allerlei talen en culturen kennen!  

Hockeyclinics van een International

Sinds 1996 verzamelt Bovelander Internationals om zich heen. Ieder hockeykamp maken zij uniek door hun aanwezigheid en skills. Zij hebben gehockeyd voor het Nederlands elftal in het buitenland en weten als geen ander hoe tof dat is. Tijdens de hockeyclinics leer je trucs en krijg je tips van de meest ervaren hockeyers in de wereld. Zij laten je de coolste technieken zien, die onderdeel worden van je eigen skillset. De Internationals tonen je een nieuwe dimensie van hockey. Leer van de hockeymasters zelf!

  

 

Waarom een internationaal klimaat?

Floris Jan Bovelander, een van de oprichters van Bovelander Hockeycamps, kijkt met veel plezier terug op zijn hockeytijd. Hij heeft veel geleerd en genoten van toernooien en Olympische Spelen in het buitenland. Floris Jan ging namelijk naar verschillende landen om te hockeyen voor het Nederlands elftal. Door de organisatie van een hockeykamp met een internationaal klimaat kan hij dat gevoel overbrengen op de hockeyers of the future. 

Datum Locatie Aanmelden
10 jul - 16 jul 2022 Zandvoortsche HC Aanmelden
17 jul - 23 jul 2022 Zandvoortsche HC Aanmelden
24 jul - 30 jul 2022 Zandvoortsche HC Aanmelden
31 jul - 6 aug 2022 Zandvoortsche HC Aanmelden
7 aug - 13 aug 2022 Zandvoortsche HC Aanmelden
10 jul
16 jul
2022
Zandvoortsche HC
Aanmelden
17 jul
23 jul
2022
Zandvoortsche HC
Aanmelden
24 jul
30 jul
2022
Zandvoortsche HC
Aanmelden
31 jul
6 aug
2022
Zandvoortsche HC
Aanmelden
7 aug
13 aug
2022
Zandvoortsche HC
Aanmelden