ABN AMRO Trimhockey clinic

Samen met Bovelander & Bovelander heeft ABN AMRO een trimhockeyclinic ontwikkelt. Trimhockey wordt beoefend door personen in de leeftijdscategorie van 30-60 jaar en is het snels groeiende onderdeel van de KNHB. 

Met deze trimhockeyclinic kan je de kans geven aan bijvoorbeeld de ouders van de jeugdleden om kennis te maken met het trimhockey. Hierdoor komen ze (opnieuw) in aanraking met de hockeysport en kunnen ze ervaren hoe het is om te hockeyen. Hopelijk zijn de deelnemers na de clinic zo enthousiast dat ze lid worden van de club en weer lekker gaan hockeyen bij de trimmers. Bij veel clubs waar we de trimhockeyclinic houden sluiten veel nieuwe leden aan als trimhockeyer. De clinic zal onder leiding staan van  verschillende trainers (overgangsklasse / hoofdklasseniveau) en zij zullen de training inrichten op basis van niveau van de groep. 

Tijdens de clinic zullen ABN AMRO hockey materialen en banners gebruikt worden. Hierdoor zal het een onmiskenbaar ABN AMRO-event zijn. 

De basis ABN AMRO clinic is bedoeld voor ca. 50 deelnemers, indien de groep groter wordt zullen we met extra trainers komen.