Hockey Academie Clinic

In september is het alweer 10 jaar geleden dat we met de eerste trainingsgroepen zijn gestart. 

Wij kijken terug naar veel mooie jaren waarin heel veel kinderen een Push for Talent hebben gekregen. Erg trots zijn wij op de deelnemers die mooie stappen maken bij hun eigen club. We zien heel veel oud deelnemers zelfs terug in de Hoofdklasse en in Oranje! 

Ons lustrum laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Namens de sponsors, ABN-AMRO en EIFFEL, nodigen wij jullie uit voor de START of the SEASON clinic bij HC Rotterdam. 

Op zondag 1 september tijdens de ABN-AMRO cup mogen wij maar liefst 150 kids verwelkomen bij onze clinic. Voorwaarde is dat je ingeschreven bent voor 14 juli zoals op social media kanalen aangekondigd en ook daadwerkelijk mee doet aan de selectietraining in september voor de hockey academie op een locatie.  

De inschrijving opent op 14 augustus om 12.00 uur Nederlandse tijd. Wees er snel bij want na 150 aanmelders sluiten we en er is geen wachtlijst.

In het weekend van 31 augustus en 1 september zijn er de hele dag top wedstrijden van Hoofdklasseteams dames & heren, gratis te bezoeken op HC Rotterdam. 

In de middag is tevens de finale van de ABN-AMRO 3 x 3 cup. Wij adviseren de kinderen die zich hiervoor geplaatst hebben optimaal fit hieraan te beginnen dus zich niet op te geven voor de clinic.  

DUS:

Inschrijven: vanaf 14 augustus 12.00 uur via deze site, aanmeldbutton rechts

Zondag 1 september 10.30-11.45 uur clinic

Kosten: geen

Wie: iedereen die zich aangemeld heeft voor de selectie training blok 1 seizoen 2019/2020 op hockeyacademie.nl (max. 150 deelnemers)

Kleding: oud deelnemers dragen HA kleding (HA shirt, donkerblauwe broek / rok, effen witte sokken zonder logo), nieuwe deelnemers wit shirt

Wij wensen jullie nog een paar lekkere vakantie dagen of weken en tot ziens op 1 september of bij de selectie trainingen.

Met hartelijke groet, mede namens

 

Marco Moers, ABN-AMRO

Hans Cloosterman. EIFFEL

 

Mirjam Storm

Landelijk Manager ABN- AMRO / EIFFEL Hockey Academie

mirjam@hockeyacademie.nl